13 180 5

Край на големите деколтета!

Деколтетата са старомодни според последното издание на Vogue

Венелина Маринова

Деколтетата са старомодни според последното издание на Vogue във Великобритания, цитирано от сайта beu.bg. Много хора, обаче, не подкрепят това мнение.

Плеймейтката Koко Остин каза, че твърдението на Vogue е неправилно.

„Наистина ли? Значи Мерилин Монро, Джейн Менсфилд, София Лорен и Бриджит Бардо също са извън модата? Докато мъжете са живи, деколтетата няма да излязат от мода. Хората, които са писали статията, най-вероятно са нямали много работа и са се опитали да създадат нещо в главите си, за да се почувстват по-добре.“ – каза тя.

Дигиталният редактор на Maxim, Патрик Кароун има подобен коментар:

„Като пирамидите или Стоунхендж – деколтетата остават. Стегнете се, Vogue!“ – каза той.

"Мисля, че е напълно индивидуален избор на жената какво ще носи и какво не. Да, има някои скорошни тенденции, според които трябва да се обличаме по-прибрано, но ако една жена иска да показва плът, то това зависи изцяло от нея. Тя не би трябвало да се чувства засрамена от себе си или избора си.“ – допълни той.

Президентът на агенцията за модели Maggie, Inc., Робърт Каси също отговори на Vogue.

„Деколтето никога не може да излезе от мода. Има цяла индустрия, която цели жените да се чувстват добре относно деколтето си и произвеждат продукти, които да повдигнат/придърпат/запълнят или увеличат техните гърди, за да може деколтето им да изглежда прекрасно.“Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ддд
  Отговор
  1 10:17  09.11.16
  Публикувано във факти.бг: Мисля, че е напълно индивидуален избор на жената какво ще носи и какво не глупости жената ако е с ц.ци носи деколте е и шалвари ако няма носи поло е и къса пола вече ако е с прекалено големи пак може поло със слаби сърца сме все пак
 • я сериозно
  Отговор
  2 12:54  09.11.16
  Ако не се вземем в ръце скоро, ще носи каквото кажат от ИДИЛ и др. подобни фанатици, които налазват света!
 • К Паргов
  Отговор
  3 06:33  10.11.16
  А големите ц.ци на мода ли са ?
 • гошо
  Отговор
  4 07:28  10.11.16
  Цицаре гранде балоне!!!!!!
 • Азз
  Отговор
  5 10:11  10.11.16
  Има разлика между жена и разпасана к*рва.. Много е важно да се прави разлика. Една жена не е нужно да ходи гола за да привлича мъжкото внимание и ц*ците и з*дника не трябва да са най интересното в нея защото това не говори добре за нея..

Напиши коментар:


Публикувай