11 Ноември, 2016 07:00 2 160 0

Вашият хороскоп за днес, 11.11.2016 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • везни-
  • овен

Скорпион

Днес някои негативни аспекти от миналото отново могат да ви напомнят за съществуването си. Ще получите радостни новини, засягащи пряко личния ви живот. Приемете с отворени обятия нови приятели и познати в обкръжението си.

Стрелец

Днес приключете навреме с някои проблеми от личен характер. Използвайте останалата част от деня, за да прокарате път на своя идея или професионална инициатива пред началници или делови партньори.

Козирог

Днес емоционалното ви равновесие ще ви даде възможност да намерите баланс в отношенията си с колеги, подчинени и делови партньори. Ще се радвате на приятна вечер в компанията на добри приятели.

Водолей

Днес се опитайте да забавите активността си на работното място, защото само така ще можете бавно, но сигурно да се доближите до желаните от вас крайни цели. Умората, натрупана в последните дни, може да ви изиграе лоша шега.

Риби

Днес мнозина от вас ще подчинят програмата си в професионалната сфера на ангажиментите, които не търпят по никакъв начин отлагане във времето. Степенуването на задълженията ще ви помогне да анализирате добре всяка своя предстояща крачка на работното си място.

Овен

Днес ще ви се отдава интелектуалната работа, както и дейностите, свързани по някакъв начин с изкуство във всичките му форми. Най-важно на този етап от време ще е да имате точен план за действие, защото така ще можете да бъдете по-ефективни.

Телец

Днес не си затваряйте очите за очевидните проблеми в професионалната сфера. Ще ви се наложи да се освободите от натрупания до момента стрес, защото най-вероятно ще окаже негативен ефект върху цялостното ви здравословно състояние.

Близнаци

Денят за родените под този зодиакален знак може да се окаже доста напрегнат. Натрупани стари задължения на работното място не могат да чакат повече. Вечерта - приятни емоции с интимната половинка.

Рак

Днес се опитайте с личните усилия да компенсирате многобройните задачи на работното място. Стремете се да контролирате разходите си в материален план, защото само така ще можете да се предпазите от финансов крах.

Лъв

Днес се стремете стриктно да изпълнявате текущите си задължения на работното място. Резултати от усилията ви няма да закъснеят. Парични постъпления. Ще се чувствате истински обичани.

Дева

Денят ще е изключително благоприятен за предприемане на пътуване по работа. Моментът е благоприятен за нови сделки или приемане на по-висок пост на ново работно място. Здравето ви ще е отлично.

Везни

Денят ще е благоприятен за премахване на някои стари задължения към близки или роднини. Опитайте да издържите проявените от тях капризи, защото търпението ви съвсем скоро ще бъде възнаградено. На работното място всичко ще бъде спокойно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА