5 368 4

Кой извади 20 кг. сом?

Стефанаки Йоанис

Рибарят Димо Ангелов се похвали в социалните мрежи със снимка, на която показва голям сом. Сомът тежи 20 килограма и е дълъг повече от метър и двадесет сантиметра. Ангелов се е борил с него около половин час преди да го извади. Случката се е разиграла през уикенда.

Димо е зет на общинския съветник в Димитровград Митю Вълчев. Голямата риба е уловена на язовирът в Голямо Асеново, това е частният гьол на фирмата на Вълчев „Еврофермер”.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • фиши
  Отговор
  1 01:53  10.11.16
  И това сега, как да го разбираме, като реклама на частния гьол на някакъв общински съветник!?!?
 • mediator37
  Отговор
  2 07:13  10.11.16
  Това трябва да го разбираме като уникалната българска злоба на журналиста. Вместо дописката да е изпълнена с позитивизъм и добронамереност, отново злъч и да плювнем връз някого. Каквото и да е събитието трябва да има плюмки или кръгът КОЙ, или конспирация, в случая да мразим българин, защото имал бил локва и зет.

  Коментиран от #3

 • Дон джонсън
  Отговор
  3 07:16  10.11.16

  До коментар #2 от "mediator37":

  А не ти ли прави впечатление че езерцето е бая голямо ,нормален човек никога не би изръсил таа пара за това чудо, освен ако не е ....... общински съветник в Димитровград и е направил някакви шашми
 • Капитана
  Отговор
  4 09:50  10.11.16
  То във частните водоеми всеки може така да ги лови,но все пак можем заслужено да поздравим колегата риболовец с добрата слука на този голям и хубав СОМ!!!

Напиши коментар:


Публикувай