1 277 0

5 тенденции, които ще са ХИТ за косата тази зима

Венелина Маринова

Идният студен сезон хич няма да е толкова хладен що се отнася за цветовете в косите, твърдят в сайта viewsofia.com.

Напоследък тенденциите за модерна грива са много и все разнообразни, позволяват да носите русо дори през зимата или пък да се заиграете с добре познатото ombré.

Представяме хитовите цветове като теракота червено или пък розово злато, които ще е добре да имате предвид за модната си есенно-зимна визия.

Розово Злато

С кокетен привкус на платина, този цвят е подобрената версия на anime розовото и определено доминира в социалната мрежа. Наскоро го видяхме на Хилари Дъф, Ел Фанинг и Кайли Дженър.

Terra Cotta Red


Червеното на сезона е далеч от типичния джинджър цвят. Вместо това, момичета като Амандла Стенбърг и Сара Снайдер се насочват към теракота със сини подтонове и оттенъци. 

Шоколадово Ombré


Свикнали сме да виждаме ombré-то все в русия му вариант, но ето че звездите му дават нов облик. Приянка Чопра, Салма Хайек и Саша Лейн изсветлиха естествено тъмните си корени и постигнаха ефекта на шоколадовата брюнетка, чийто богат и топъл цвят категорично противоречи на хладния сезон.

С привкус на лято

Последна колекция на Alexander Wang е вдъхновен от Venice Beach и пълна с коси целунати от слънцето. На нас това ни подейства и сякаш мигновено пожелахме да сме блондинки за зимата и да не трябва да чакаме до лятото, за да заложим на по-светъл и слънчев отенък. Може и да сме пристрастени, но повярвайте ни, на външния вид работи целогодишно. Вземете за пример многоизмерния стил на Сиара, Емилия Кларк и Блейк Лайвли.

Натурално черно


Все повече и повече известни личности експериментират с нещо, което рядко се вижда - своя естествен цвят, особено тези с мека черна коса като Шей Мичъл, Риана и Даян Гереро. Този нюанс не толкова строг и изискващ, колкото миналогодишната склонност към гарвановото черно, и определено отива на всеки тен на кожата.


Напиши коментар:


Публикувай