948 0

Обявиха Брад Пит за невинен

Обявиха Брад Пит за невинен
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Брад Пит не е проявил жестокост и лошо отношение спрямо осиновения си син Мадокс. До този извод стигна Агенцията за защита на децата в Лос Анджелис, съобщава TMZ. По информация на изданието, било проведено щателно разследване, от което става ясно, че холивудската звезда не се е държал зле с децата си по време на полет с частния им самолет.

На 8 ноември стана ясно, че Бранджелина са се разбрали за децата. Двойката е подписала споразумение, според което всички шест деца остават под опеката на майка си, а Пит може да прави "терапевтични посещения".

В края на миналия месец се каза, че сътрудници на ФБР в САЩ са разпитвали Анджелина и децата за инцидента на борда на самолета. Както се отбелязва, агентите са събрали показания, необходими за повдигане на дело.

На 19 септември Джоли подаде документи за развод с Пит. Като причина тя обясни, че двамата имат непреодолими разногласия и изтъкна, че е недоволна от начина, по който съпругът й се отнася към децата.

Пит и Джоли са заедно от 2005 г. и сключиха брак през 2014 г. Имат три биологични и три осиновени деца. Най-големият от тях е 15-годишният Мадокс.

В същото време актьорът се появи за първи път на публично място след раздялата си с Анджелина. Той бе на прожекцията на филма „Moonlight“ , заснет от неговата продуцентска компания. Звездата бе придружен от Джулия Робъртс.

САЩ

Напиши коментар:


Публикувай