1 002 1

Семейството на Елън Дедженеръс се увеличава

Иво Стойнев

През последните години доста гей двойки успяха да се сдобият с наследници с помощта на сурогатна майка или на донори на сперма. Не такива обаче са желанията на звездните съпруги Елън Дедженеръс и Порша де Роси. 43-годишната актриса от „Али Макбийл“ била категорична, че не иска наследници и заявила на законната си половинка, че семейството им ще се увеличи само с още четириноги, пише RadarOnline.

„Елън и Порша имат вече три мъника – кучетата им Кид, Ауги и Улф. Те не искат деца и Порша каза на Елън, че вече са прекалено стари, за да стават майки“, разкри източник пред медията.

Водещата споделяла философията на своята изгора и не страдала от липсата на наследници. Неотдавна в Холивуд се носеха слухове, че бракът им е в криза като сред проблемите им се изтъкваше липсата на деца. Това обаче се оказаха само спекулации.

„Елън обича Порша повече от живота си и никога няма да я остави. А всеки, който познава Порша, е наясно, че и нейните чувства не са по-различни. Те са сродни души в пълния смисъл на думата“, обясни близък до звездите.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Mercedes-Benz
    Отговор
    1 04:10  12.11.16
    Горката Ellen Degenerate, ще й се наложи да продължи да ползва презервативи когато спи с Порша. О каква трагедия, само защото едната мама не иска да направи другата мама... модерни ценности какво да правиш!

Напиши коментар:


Публикувай