746 0

Армин ван Бюрен подготвя грандиозно шоу в Холандия

Армин ван Бюрен подготвя грандиозно шоу в Холандия
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

На 13 май 2017 г. Армин ван Бюрен ще върне феновете си назад във времето, за да отпразнува 20 години от началото на соловата си кариера. По този повод, световноизвестният диджей ще зарадва многобройните си почитатели с едно неповторимо шоу - The Best of Armin Only. Това ще се случи на "Амстердам Арена" – най-големият стадион в родната страна на диджея, Холандия. Грандиозното шоу ще обедини спомени от първия холандски клуб, в който пуска, до най-запомнящото се от световното турне Armin Only Embrace, съобщиха организаторите.

„Събирам спомени от цялата си кариера, за да покажа наистина най-доброто от Армин през годините. Радвам се, че за първи път имам възможност да представя толкова ефектно шоу в собствената си страна и на толкова престижна локация - това е сбъдната мечта. The Best of Armin Only едновременно ще хвърли светлина върху миналото и ще покаже какво ново и различно ни чака в бъдещето “, споделя един от най-награждаваните диджеи на световната сцена през последните 15 години.

През май догодина Армин ван Бюрен ще създаде нова запомняща се вечер за "Амстердам Арена". Стадионът с капацитет 50 000 места ще стане свидетел на някои от най-личните и незабравими моменти от кариерата на диджея. 

Армин ван Бюрен е един от най-големите международни диджеи и продуценти на електронна музика в света. Той е петкратен носител на титлата диджей #1. Освен това е награждаван с многобройни престижни награди през последните 20 години, а шоуто му е било представено над 100 пъти в 68 държави.

Холандия


Напиши коментар:


Публикувай