Last news in Fakti

13 Ноември, 2016 15:09 1 328 0

Оперираха детето, паднало от втория етаж на мол

  • дете-
  • паднало-
  • мол-
  • оперираха

Няма опасност за живота му

Оперираха детето, паднало от втория етаж на мол - 1

Оперирано е 5-годишното момченце, което падна от втория етаж на търговски център в Бургас, съобщи Нова телевизия. То счупи стъклен парапет след игра с електрически скейтборд. Няма опасност за живота му.

Припомняме, че 5-годишният Станислав се качил на нает от родителите му ховърборд от пункт на втория етаж в търговския център. Момченцето се засилило и с голяма скорост се ударило в стъкления парапет, който не издържал на удара и детето полетяло към първия етаж

Час след инцидента от счупения стъклен парапет нямаше и следа.

След трагедията, днес пунктът за отдаване на атракциона под наем не работи, въпреки че на работното време пише "без почивен ден".

Родители са притеснени от станалото хит сред децата забавление.

От охраната на търговския център са категорични, че не е техен ангажимент да проверяват сигурността на парапетите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА