16 Ноември, 2016 03:00 5 041 5

Хъски пуснато сред вълци в китайски зоопарк

  • хъски-
  • вълци-
  • зоопарк-
  • китай

Служителите го поставили в клетката като атракция

Хъски пуснато сред вълци в китайски зоопарк - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Един от обитателите на вълчата клетка в зоопарка в китайския град Дечжоу, провинция Шандун, далеч не е вълк, а чисто сибирско хъски, признават тамошните служители.

Животното стана главен герой във видеоклип, разпространен в китайските социални мрежи, предаде Ю Пи Ай. На любителските кадри е заснето как единият крак на кучето е наранен, а според посетители на зоологическата градина контузията е причинена именно от събратята на хъскито.

Служителите не крият, че поставили кучето сред вълците, за да привлекат повече внимание сред любителите на животните. Те обаче отхърлят версията хъскито да е било нападнато от вълците, тъй като те вече го приели в групата си.

От зоопарка съобщават още, че кучето е преместено временно, докато оздравее, а след това ще бъде върнато обратно в същата клетка.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Типично за Китай: вълк менте.

    Коментиран от #2

  • 2 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    ХАХАХА, това беше добро!

    :)
  • 3 BMW

    0 0 Отговор
    Реплика на вълк , тези китайци са уникални .
  • 4 ААА

    0 0 Отговор
    В дивата природа ,кучето рядко оцелява при срещата си с вълк. Вълкът счита кучето за натрапник в своя ареал. Преследва го и го дави. Колега ловец ми е казвал,как на всяка една гонка са намирали по едно удавено от вълк гонче, и кучетата престават да гонят ,и се събират уплашени в краката на ловците с подвити опашки. Когато за пръв път видях убит вълк -гледката надхвърляше и най-смелите ми очаквания. Когато ви кажат-куче вълча порода, да знаете ,че с вълкът нямат нищо общо ,когато го разгледаш от близо, ти става ясно ,как може да удави стадо коне,елени и др. големи и силни животни.
  • 5 Ганчо

    0 0 Отговор
    Я прочетете откъде произхожда кучето и после коментирайте.