2 001 1

Хан Соло и принцеса Лея са били гаджета (видео)

Актьорите Харисън Форд и Кари Фишър са имали 3-месечен роман по време на снимките през 1976 г.

Анатоли Стайков

Падна най-добре пазената тайна на вселената. Легендарният космически контрабандист Хан Соло и принцеса Лея са били гаджета. И не в една далечна галактика, а тук на Земята.

Изпълнителката на една от главните роли в оригиналната трилогия "Междузвездни войни" Кари Фишър разкри, че е имала любовна връзка с екранния си партньор Харисън Форд, съобщи "Контактмюзик". 

С думите си тя потвърди слуховете, които се носят от 4 десетилетия. Фишър направи признанието за шеметния си 3-месечен роман по време на снимките през 1976 г. в интервю за сп. "Пийпъл".

По онези времена актрисата е на 19 години, а Харисън Форд на 33, женен и баща на две деца. „Ситуацията беше доста напрегната. През седмицата бяхме Хан и Лея, а през уикенда - Кари и Харисън", разкрива Фишър.

Според сп. "Пийпъл" Харисън Форд е уведомен за новата книга "The Princess Diarist" на някогашната си изгора. В нея ще фигурират откъси за аферата им. 

Фишър споделя, че е била разкъсвана от съмнения в самата себе си, след като е прекарала първата си нощ с Форд. Актрисата често се питала как подобен "блестящ екземпляр от мъжки пол" може да бъде удовлетворен от такава като нея.

"Бях толкова неопитна, но в него имаше нещо, което ми вдъхна увереност. Беше мил", споделя Фишър.

САЩ


Още по темата

 • Хан Соло влиза в анимацията

  Хан Соло влиза в анимацията

  Холивудският актьор Харисън Форд, прочул се с ролите на контрабандиста Хан Соло в "Междузвездни войни" и на Индиана Джоунс във филмовата ...
  28.04.2018
  3 288
  1

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Анонимен
  Отговор
  1 17:27  16.11.16
  Имали роман а ? Кога е издаден?

Напиши коментар:


Публикувай