18 Ноември, 2016 07:00 3 361 0

Вашият хороскоп за днес, 18.11.2016 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • овен

Скорпион
Приемайте търпеливо случващото се около вас. Към ангажиментите си се отнасяйте отговорно, но не отегчено. Нуждаете се от повече разнообразие. Вземете нещата в свои ръце. Приятели ще откликнат на желанието ви да се повеселите вечерта и заедно ще организирате мероприятието.

Стрелец
Ако личното ви доволство е вашата цел, то работете повече днес. Няма да липсват проблеми, но упорството ще ви спаси. Бъдете внимателни, не се забърквайте в съмнителни начинания с непроверени хора. Опасност от провокации. Осигурете си спокойствие и се насладете на приятна компания.

Козирог
Има нещо, което ви тревожи, но не бива да го превръщате в драма. Най-добре е да си изясните приоритетите, като дадете предимство на онези, осигуряващи ви душевен комфорт. Ако ви се налага да пътувате, внимавайте при шофиране. Предпазливостта ще ви бъде полезна.

Водолей
Денят ви ще бъде спокоен, без силни емоции и натоварвания. Влечението ви към някой, който присъства в живота ви ще внася изненади, но трудности няма да срещнете. Работете по проекта, който ви обещава подобряване на финансовото ви състояние. Скоро там ще получите развитие.

Риби
Благоприятно ще се развият събитията за вас. Ще бъдете на подходящото място в подходящото време. Творците ще получат вдъхновение и ще продължат да работят по новия си проект. Не давайте обещания, ако мислите, че ще ви затруднят впоследствие.

Овен 
Гаранциите, които днес ще получите по отношение на бъдещ проект ще ви стигнат за да се захванете здраво за работа. Мотивацията ви ще се повиши и желанието да сте сред хората, които уважавате, и от които бихте искали да се учите.

Телец
Днес не започвайте нова работа, особено ако не сте приключили със старите си ангажименти. Направете всичко по силите си, за да успеете с инициативите си, въпреки страховете от евентуален провал. Не отлагайте да приключите с някои битови проблеми в дома си.

Близнаци

Привлечени сте от новостите около вас. Ако подходът ви е правилен, скоро ще се поздравите с придобивки. По здравословен проблем задължително се консултирайте със специалист. Денят е подходящ за общуване с всичко, което ви носи настроение и ви помага да станете по-ведри и добри.

Рак
Гледайте напред и не хабете енергията си в мисли по отминали събития. Съществува риск да се поставите в уязвима позиция, като се обвързвате с непроверени хора. Решимостта ви да успеете и силният ви характер вдъхновяват хората, с които работите.

Лъв
С нестандартен подход и желание ще се впуснете в реализация на плановете си. Но има граници на натоварване. Освободете се, доколкото ви е възможно от чуждите грижи. В живота ви скоро ще се появи нов човек, към когото ще изпитвате силна привързаност и уважение.

Дева
Ще получите съдействие в осъществяването на отдавна планиран проект. То ще ви помогне да разгърнете потенциала си и да покажете способностите си. Ще изживеете приятни моменти с човек, близък на сърцето ви.

Везни
Успехите ви ще зависят от дисциплината ви и до колко ще устоите на провокациите. Не се отклонявайте от целите си, работете съсредоточено и последователно. Ако следвате съветите няма да имате причини за недоволство.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА