Last news in Fakti

18 Ноември, 2016 12:00 2 705 0

Перфектните комбинации с пола и ботуши тази зима

  • пола-
  • ботуши-
  • зима
Често залагаме на удобството, обувайки любимите си дънки, съчетани с високи ботуши, който нахлузваме отгоре... Да, но съществуват други начини да се обличаме през зимата. С пола, например. Давайки този пример, сайтът woman.hotnews.bg предлага да надникнем в индивидуалните стилове на звезди като Блейк Лайвли, Виктория Бекъм и други fashion икони на съвременната мода, които ни вдъхновяват със своите стил, излъчване и увереност.  Да, защото при ниски температури, последната дреха, за която се сещаме е полата. За сметка на това, известните личности уверено ги носят в комбинация на високи ботуши, боти и не само. Забравете за всички съмнения, притеснения и сковаващи стилистични чувства. Щом Миранда Кер, Джесика Алба и Кейт Мос го могат, значи и ние ще успеем. Преди всичко държим да отбележим, че дуото ботуши х пола е идеална за всички нас, които мразят да носят чорапогащници - да, дори през зимата. 

Пола maxi... Плисирана, права, разкроена... с ниска талия или не, полата е една от основните части на тазгодишния сезонен дамски гардероб. Но на едно условие - да е до или над коленете. Да живее стилът от '70-те! Ура. Тази зима ще можем да носим своите високи ботуши с увереност и стил. По-смелите от нас ще заложат на ярките оранж, горчица и теракота нюанси, като същевременно изберат ефирен модел пола с фино ламе и/или асиметрична кройка. А тези от нас, които предпочитат изчистения стил ще заложат на елегантната пола-панталон от студена вълна.  Внимание, класическите ботуши за езда е добре да бъдат комбинирани с по-фини и въздушни материи, които да омекотят визията и придадат гъвкавост на силуета. или mini? 

Но с Соmbo ботуши или с други думи - боти.  Късата пола е сред най-харесваните модели от нас - жените. Затова е редно да я комбинираме правилно, за да бъде силуетът ни добре структуриран и строен. Избягвайте дуото мини пола и чизми - вулгарно е. За по-андрогенен и ежедневен стил, дами, може спокойно да заложите на високи прави ботуши и плетена туника и/или рокля тип риза, чиято дължина да е до бедрата. 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА