Last news in Fakti

18 Ноември, 2016 20:16 1 060 1

Да оставим държавата без бюджет е неразумно

  • държавата-
  • бюджет-
  • неразумно
Да оставим държавата без бюджет е неразумно - 1
Снимка: БНТ

Ако не беше приет проктобюджетът за 2017 година, ние залагахме на сериозна карта стабилността на държавата. Това заяви по БНТ депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев. Всички увеличения, всички реформи в образованието, в здравеопазването, социалните плащания, нямаше да могат да бъдат осъществени, уточни той.

Ако бяхме продължили със стария бюджет или 1/12 от него това щеше да се случи до провеждането на следващите избори март или април. Формирането на правителство след изборите няма срок и да оставим държавата дотогава без средства и без необходимите е неразумно, каза той.

Относно равносметката на ГЕРБ след вота Георгиев отчете повишение в броя гласоподаватели в сравнение с последните избори от 2015 година.

Твърдото ядро на ГЕРБ е чувствително повишено и това ни дава едни добри основания да вярваме, че на предсрочните парламентарни избори ГЕРБ ще постигне отново най-висок резултат, заяви още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хшпйщм

    1 0 Отговор
    Тоя докога си мисли че може да лъже народа?Да ги наредят до стената и да се оправи страната.Аман от гейове