1 536 0

Крилати зверове тероризират град в Калифорния (видео)

Анатоли Стайков

Телевизионният канал Inside Edition публикува кратко видео в YouTube за живота в калифорнийския град Дейвис, който през октомври беше окупиран от ято диви пуйки.

Оказва се, че красивите птици се държат нагло, налитат на бой, парализират уличното движение, цапат навсякъде с изпражнение и нямат никакво уважение към частната собственост.

Според медията местните жители буквално побъркали полицията с позвънявания на телефон 911. „Всеки от нас има своята история с пуйките. Обикновено хората закъсняват за работа, защото не могат да преминат през окупираните от множество птици улици“, разказва един от тях.

Местните хора са предупредени, че в случай на нападение на дива пуйка трябва да дадат отпор с помощта на чанти и чадъри, но в никакъв случай да не се опитват да избягат.

По данни на медията пуйките действат под командването на своя лидер, кръстен от жителите на Дейвис просто Том от центъра.

Градските власти се отказаха да се борят с неуправляемите птици. Те все пак планират да ги уловят и преместят някъде извън пределите на Дейвис.

За съжаление най-агресивните сред тях може да се наложи да бъдат ликвидирани.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай