1 491 2

Лонгория: Срещнах перфектния мъж чак на 40

Иво Стойнев

Актрисата Ева Лонгория, която по-рано тази година вдигна сватба в Мексико с медийния шеф Хосе Антонио Бастон признава, че в негово лице най-накрая е открила принца.

„Дори преди да се сгодим с Хосе ние просто се чувствахме женени. Обръщахме се един към друг с „мъжа ми“ и „жена ми“. Отне ми доста дълго време, 40 години, за да намеря правилния мъж!“, признава Ева.

„Мисля, че всяка връзка ни води до мястото, където трябва да стигнем. Всеки грешен завой ни отвежда към нов път и затова към момента не бих променила нищо от миналото си“, коментира неуспешните си връзки тя.

Лонгория коментира и перфектния си външен вид с думите: „Няма тайна формула. Истината се крие в диетите и в спорта. Дори човек да има добър метаболизъм, в някакъв момент трябва да помага на тялото си и да спре тестените изделия, ако не иска да напълнее.“


Красивата брюнетка разкрива, че един от най-големите ѝ козове в живота е нейната оптимистична природа: „Спомням си, когато не ме избираха на прослушвания, че винаги си казвах, че има някаква причина и че със сигурност нещо хубаво ме чака в бъдеще. Моите приятели понякога ме мислят за луда. Аз никога, никога не съм се самосъжалявала!“

САЩ

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Васичка Атанасова
  Отговор
  1 01:52  22.11.16
  НЯКОЙ И НА 60 ГО СРЕЩАТ
 • 1234
  Отговор
  2 20:46  24.11.16
  нещо не се вързва коментара. Изкуствено звучи

Напиши коментар:


Публикувай