Last news in Fakti

23 Ноември, 2016 14:03 1 507 1

Ди Каприо обядва в ресторант за бездомници (видео)

  • леонардо ди каприо

Лео хапнал агнешко с кус-кус в компанията на победител от благотворителната томбола

Холивудската суперзвезда Леонардо Ди Каприо обядва в ресторант в Единбург, Шотландия, чийто персоналът се състои от бездомници, съобщава Hereford Times.

Заведението инициира приготвянето на храна от и за хора без дом. Всичко е част от кампания на местна благотворителна организация.

Според очевидци Лео хапнал агнешко с кус-кус в компанията на щастливката Елис Ловел, победител от благотворителната томбола. Наградата за дамата била именно обяд с Ди Каприо.

Елис е голям почитател на Лео и закупила 8 билета по 6 долара, за да увеличи шансовете си за победа. Приходите от продажбите са дарени за храна за бездомните.

Стотици шотландски фенове се събрали на улицата в очакване на пристигането на Ди Каприо, въпреки силния дъжд. Носителят на "Оскар" е в града за шотландските бизнес награди, на които ще бъде основен говорител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    Ауу, добрия самарянин! Що не го заведе на някоя яхта и докато хапват, да изгори нафта колкото за една месечна заплата?