25 Ноември, 2016 15:15 4 251 0

Идеи за женско парти според възрастта

  • парти-
  • жени-
  • петък-
  • напитки-
  • хапки

Петък вечер - краят на работния ден и седмица. Време за семейството, близките и приятелите ни. Според проучване на foodpanda, цитирано от novini.bg, именно петък е сред най-предпочитаните дни за организиране на релаксиращи мероприятия. Изследването е категорично – дамите организират женски партита в петък, а мъжете предпочитат съботния ден.

Ето няколко идеи, с които да изненадате приятелките си:

Парти ала 20+ - Фондю със сирена или с шоколад

Бързо и лесно за приготвяне, калорично, но понякога дамите имат нужда да разпуснат в приятна компания и „забранени” храни, особено когато метаболизмът им го позволява. Ястието е изключително подходящо в комбинация с бяло, червено вино, розе, а ако се спрете на шоколадовия вариант го комбинирайте с десертно вино. За любителките на по-твърдите алкохолни напитки – уиски или бренди.

Коктейлно парти ала 30 +

Препоръчва се за дами, които искат да наблегнат на напитките, а храната ще бъде просто за разкош. Може да приготвите или поръчате леки хапки - сладки или солени, по ваша преценка. Комбинирайте ги с най-пикантните клюки и вечерта ви ще мине повече от добре.

Парти ала 40+

Това са така наречените обеди/вечери, в които храната задължително присъства. Биха могли да се организират тематични партита, като например „Вечер на морските дарове”. Идеята на мероприятието е да събере приятелките още по време на подготовката на трапезата, за да могат да приготвят всичко заедно, като междувременно се запознаят с всички неразказани истории. След като трапезата е готова, идва ред и на пиенето, което винаги е съобразено с храната и предпочитанията.

Парти ала 50+

Това са партита за отбран кръг от хора, обикновено най-близките, които често се провеждат навън, сред природата, като излети, пикници, съпроводени с разходки. Повечето от дамите в тази възрастова група, обичат движението и не наблягат на трапезите. Изключително подходящи са спа почивките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА