902 3

Кание Уест се преструва на болен?

Кание Уест се преструва на болен?
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Преди няколко дни Кание Уест беше приет в болница в Калифорния по спешност, непосредствено преди свой концерт. В момента той се лекува от „временна психоза поради лишаване от сън и дехидратация.“

Според новите публикации в жълтата преса този ход на рапъра е с цел да вземе милиони от своята застрахователна полица. Тя ще му бъде изплатена, само ако се докаже, че болестта му пречи на професията.

Съпругът на риалити звездата Ким Кардашян беше приет в болница няколко часа след като прекрати всичките си оставащи шест концерта от своето световно турне. Очевидци казват, че преди това изпълнителят се е държал странно и е действал хаотично.

Според медиите Кание се надява застрахователите да му изплатят 30 милиона долара обезщетение. Публикация на американски вестник разкрива, че застраховката ще изплати на Уест не само парите по лечението му, но и тези, които той ще загуби при злополука или заболяване, което му пречи да работи.

Според информациите, рапърът е задлъжнял с над 53 милиона щатски долара само за миналата година. През февруари той направи изненадващо признание в Twitter, че е закъсал финансово. Кание дори помоли за финансова помощ шефа на Facebook – Марк Зукърбърг.

Преди два месеца жената на носителя на „Грами“, Ким, стана жертва на грабеж в Париж, но според някои теории, това също е било конспирация, измислена от Кание, за да се вземат парите от застраховките на липсващите бижута.

САЩ

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Васичка Атанасова
  Отговор
  1 01:30  25.11.16
  мизерник артист за пари го прави негрото
 • Инж.
  Отговор
  2 01:31  25.11.16
  Тоя да не е български циганин
 • OMG WTF
  Отговор
  3 20:28  25.11.16
  хахахахахахахаахахахахахахахах

Напиши коментар:


Публикувай