6 758 5

5 изненадващи факта за секса

Развенчан е митът за връзката между големината на ръцете и размера на пениса

Тези интересни факти за секса може да ви се сторят познати, но едва ли сте задълбочавали повече. Оказва се, че няма никаква връзка между големината на ръцете и големината на пениса, съобщава blitz.bg. Вижте повече тук:

1. Почти нямаме контрол над желанието си за секс с определен човек
Мигновеното сексуално привличане към определен човек и желанието ни за контакт с него е свързано единствено с физиологични фактори, върху които ние нямаме никакъв контрол. Колкото и банално да е, перифразата на прочута поговорка би гласяла така: не избираме с кого да правим секс, поне не и на подсъзнателно ниво. За всичко в секса са виновни феромоните и това, което те диктуват в тялото ни.

2. Наградата за най-секси животно отива при женското прасе - свинята
Защо ли? Защото само те могат да изпитват оргазъм, който да продължи цели 30 минути!3. Няма връзка между дланите на мъжете и големината на пениса им
Колкото и да ни се иска да вярваме в този мит, няма гаранция, че големите мъжки ръце символизират и дължината на тяхното достойнство. Единствената възможна проверка е, както казва народът: око да види, ръка да пипне!

4. Стридите са мощен афродизиак
Но същото може да се каже и за целината. Тя е в състояние да ни настрои за секс със същия ефект, както морските дарове, ягодите и сметаната. И алкохолът - в малки количества, разбира се.

5. Бадемовото масло е страхотен лубрикант
С течение на годините женската кожа все повече се изсушава, като това важи, за съжаление, и за половите ни органи. Затова се налага да прибегнем до употребата на лубриканти при секс, които да ни овлажнят допълнително. Такова природно средство е и бадемовото олио.

6. В испанския език има над 100 думи, които означават "пенис"
Сред всичките диалекти на испанския език като аржентинския, колумбийския, панамския, кастилския, андалуския съществуват стотици, ако не и хиляди думи, които значат само едно нещо - мъжки полов член. Във френския език, за сравнение, съществуват около 100 жаргонни думи, които значат същото, а в немския са около 50.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Лупи
  Отговор
  1 01:57  27.11.16
  Не е вярно! Мъжете съшо могат да изпитват оргазъм. Аз искам наградата на първото място! Ще проясня. съседа е съдия изпълнителл, тоя чисто взема над 1500 лъва, а жена му е една суха вейка, която явно е нещастна,ч е се е родила. Абе карат се по цяла нощ като прасета за попара? Не мога да ги разбера и това си е? Някои са щастливи с по 400 лева, а други и с по 2 бона са нещастни? Аз обаче изпитвам истински оргазъм като се скарат привечер...пусна прахосмукачката и над половин час с наслада слушам как се карат тоя път по мой адрес. Даже повтарям непрекъснато оргазъма докато и прашинка не остане и в коридора, че и в банята ако е суха... Повече оп половин час трае, огазъма ми, значи съм по-добър ог женското прасе и това е.

  Коментиран от #5

 • Васичка Атанасова
  Отговор
  2 02:17  27.11.16
  ТОВА НЕ Е ВЯРНО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С НАПИСАНОТО
 • Хиена
  Отговор
  3 17:54  28.11.16
  Съгласна съм с твърдението да не се съди по ръцете на един мъж това е напълно вярно аз например гледам веждите щом са изпъкнали като козирка значи тома е чичко боздуган и смея да го твърдя защото е така но аз не си падам по боздуганите а по нормалните средни неща независимо какви са
 • Отговор
  4 18:17  28.11.16
  Вени, палавница такава искам репортаж за ТКЗС и АПК , пионерски и комсомолски организаций.
 • кроко
  Отговор
  5 00:43  29.11.16

  До коментар #1 от "Лупи":

  Извратеняк ;)

Напиши коментар:


Публикувай