962 0

Джоли не покани Пит на Деня на благодарността

Джоли не покани Пит на Деня на благодарността
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Брад Пит няма да бъде със семейството си на Деня на благодарността, пише Daily Mail. Холивудският актьор се раздели със съпругата си преди два месеца и в момента те са в процес на развод. Звездата живее отделно от Анджелина Джоли и шестте им деца, а според изданието US Weekly той няма да е поканен в семейния дом, където тя ще чества празника с наследниците им.

Това става ясно само ден след като ФБР обявиха, че няма да повдигат обвинение срещу Пит заради скандала, който се е случил на борда на частен самолет. Според твърдения на Джоли, там Брад е посегнал на най-големия им син Мадокс.

Според мнозина, именно този инцидент е станал причина за раздора между холивудските съпрузи. Малко след случилото се, Джоли подаде молба за развод.

В момента Брад Пит е зает с представянето на най-новия си филм „Съюзени“ с участието и на Марион Котияр. Именно носителката на „Оскар“ за ролята й в Едит Пиаф бе вмъкната в драмата между Бранджелина.

Самата Котияр опроверга твърдението, че има интимни отношения с Пит като по-късно стана ясно, че е бременна с второто си дете от съпруга ѝ Кийом Кане.

САЩ

Напиши коментар:


Публикувай