Last news in Fakti

26 Ноември, 2016 21:06 3 216 0

Кръвосмешение чрез кърмене?

  • кърмене-
  • жена-
  • сащ

Скандал около майка, която кърми едновременно синовете си

Майка от Сан Диего бе обвинена в кръвосмешение, защото кърми двамата си синове по едно и също време, съобщи Opposing Views.

Таша Майл споделя клипове в YouTube, посветени на кърменето. Нейните момчета са на 3 години и 1 година. В едно от видеата си тя показва как кърми едновременно синовете си.

Много потребители обаче осъждат поведението на Майл. Една жена дори заявява, че този акт не е акт на кърмене, а на своеобразно кръвосмешение.

„Актът на кърмене е естествен и красив. Ексхебиционизмът на тази жена отнема от красотата на това действие. Това не изглежда натурално,а кръвосмесително действие. Това е много обезпокоително“, заявява жената с коментара си в социалните мрежи.

Американската академия по педиатрия препоръчва кърменето деца в продължение на най-малко 12 месеца, а след това докато майката и бебето имат желание. Световната здравна организация препоръчва кърменето до 2-годишна възраст или по-късно


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА