Last news in Fakti

28 Ноември, 2016 12:01 2 045 0

Никола Антикаджиев успешно опериран в болница „Софиямед“

  • лекари-
  • никола антикаджиев-
  • опериран-
  • болница-
  • софиямед
Никола Антикаджиев успешно опериран в болница „Софиямед“ - 1

Най-известният управител на Клуба на актьора в Народния театър „Иван Вазов“ Никола Антикаджиев беше успешно опериран в Университетска болница „Софиямед“, съобщиха от здравното заведение.

Той е приет за планирана операция по смяна на колянна става, която е извършил Началникът на клиниката по ортопедия и травматология в лечебното заведение проф. д-р Андрей Йотов.

„Операцията на г-н Антикаджиев премина без усложнения и той се чувства добре. Предстои му да премине през индивидуална рехабилитационна програма за максимално бързо и качествено възстановяване след оперативната интервенция“, уточнява проф.Йотов.

87-годишния легендарен ресторантьор коментира, че организацията на работата и медицинското обслужване, което е получил в болницата е на изключително високо ниво.

„Отношението на персонала на лечебното заведение е прекрасно. Изключително приветливи и лекари, и медицински сестри и санитари. Все едно не се намираш в болница. Бил съм в хотели в 48 държави по света и чистотата и организацията на работа, която видях в „Софиямед“ е като в 5 звезден хотел.Знаете една усмивка и блага дума може да даде кураж на човек и да му помогне да се излекува по-бързо“, коментира Антикаджиев с усмивка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА