886 0

Не пускат Кание Уест да напусне болницата

Не пускат Кание Уест да напусне болницата
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Повече от седмица мина откакто Кание Уест влезе в болница, но по нищо не личи, че изпълнителят ще я напусне скоро. Очевидно рапърът все още не е стабилен дотолкова, че да бъде пуснат да си отиде вкъщи. Според първоначалните информации Уест трябваше да бъде изписан вчера, но това не се случи.

Рапърът бе приет по спешност в лечебното заведение, след като получи нервен срив, провокиран от сериозно недоспиване. Лекарите определиха диагнозата му - "временна психоза от лишаване от сън и тежка дехидратация."

Уест отмени остатъка от турнето си "Сейнт Пабло", след концерт в Сакраменто. Там той скандално прекрати шоуто, след като преди това направи дълга тирада срещу Бионсе. Уест дори се изцепи, че мъжът й Джей Зи е платил, за да го убият.

На фона на здравословните му проблеми, последният албум на рапъра "Животът на Пабло" стигна до номер две по продажби в световната класация.

САЩ

Още по темата

 • Кание Уест подценил лекарствата

  Кание Уест подценил лекарствата

  Заболяването и хоспитализирането на американския рапър Кание Уест са причинени от неправилно дозиране на предписаните му лекарства, пишат от сайта ...
  6.12.2016
  1 224
  0

Напиши коментар:


Публикувай