13 417 8

7 жеста, които прави влюбеният мъж

Венелина Маринова

Понякога модерните момичета смятат, че рицарството съществува само в книгите и филмите. Но искаме да ви убедим, че това не е така. Все още има кавалери, които знаят как да накарат женското сърце да тупти по-бързо. Това са 7 жеста, които превръщат мъжа в очарователен принц, твърдят в iwoman.bg.

1. Отварят вратата

Мъж, който не е прекалено мързелив, за да отвори вратата на колата и не само, за своята дама със сигурност е внимателен и добре възпитан. За него е много важно да знае, че половинката му се чувства сигурно и комфортно. Всяка жена ще оцени този жест, който първоначално може да изглежда незначителен.

2. Запазват последната хапка

Всеки знае, че ключът към мъжкото сърце е през стомаха му. Независимо колко тривиално звучи, това е истина. Ако мъжът запазва последната хапка на ястието си за жената, това означава, че я обича искрено.

3. Обича да прекарва време със семейството ви

Ако един мъж наистина се интересува от вашите бебешки снимки, забави истории за близките ви и избира да прекара време с родителите ви, той е вашият перфектен избраник. Дори малките жестове показват, че половинката ви обича и цени вас и всичките ви близки хора, защото семейството е най-важното нещо за всички.

4. Дава ви подаръци без повод

Няма нужда от специален повод, за да ви изненада с цветя или с малък подарък. Той го прави, просто защото иска да ви накара да се усмихнете.

5. Винаги ви предпазва

Това е един малък жест, който не всяко момиче забелязва, но е много показателен. Когато мъжът върви от външната страна на тротоара, по този начин той защитава своята половинка срещу непредвидени ситуации на пътното платно. Без съмнение това е знак, че половинката ви е истински джентълмен.

6. Целува челото ви

Ако мъжът изразява чувствата си към половинката, като нежно я целува по челото, това означава, че той е силно привързан към нея. А тя, от своя страна, е невероятно щастлива да усеща любовта и загрижеността му.

7. Винаги ви помага да си облечете връхната дреха

Разбира се, че жената може сама да се облече, но това не е въпрос на способности. Мъжът с добри маниери винаги ще ви подаде връхната дреха или ще ви предложи своята собствена, ако е студено.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гоуст
  Отговор
  1 16:33  04.12.16
  Венче, тези мъже се наричат(ме) джентълмени и не е необходимо да са влюбени, за да го правят
 • 2 08:00  05.12.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Boticha
  Отговор
  3 08:13  05.12.16
  Всичко това е мнооого вярно истинските жени(който не показват задната част на прашките си) го знаят и усещат,това дали мъжкото внимание ще се изяви до голяяяяяма степен зависи от Жената.А мъж без домашно възпитание е просто създание за разплод!
 • гост
  Отговор
  4 09:09  05.12.16
  хубаво написано само дето важи за по-старото поколение. Наскоро приключих връзка с по-млада дама...ами като й подаря цвете без повод ме гледа странно, пита защо и се обажда на приятелките си да разкаже, щото никоя не е чувала за подобно нещо. Целувам я по челото - тя вика, не ме ли обичаш вече, така се целувала сестра. Да не говорим, че се облича по-бързо от мен и пие повече от мен, ама това е друга тема.

 • boticha
  Отговор
  5 09:28  05.12.16
  Приятелю,тази млада жена явно е с много по нисък "таван" от вас и затова не е за вас.Пак казвам домашно възпитание и всичко друго след това! п.с.Продължавай не се отчайвай има все още адекватни момичета годни за бъдещи съпруги и майки.УСПЕХ!!
 • Маги С
  Отговор
  6 10:10  09.09.17
  8. Казват, че мъж, който се държи като принц, е отгледан от кралица. :) Това всъщност трябва да е № 1 :)
 • гост
  Отговор
  7 23:27  05.06.18
  Коментари на възпитани мъже! Да ти е приятно да ги четеш!
 • 8 21:30  13.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай