836 0

Дядо Коледа на мотор зарадва децата в Шумен

Предстои да бъде открит и коледен базар в центъра на града

Анатоли Стайков

Атрактивен Дядо Коледа, яхнал мощен мотор, зарадва децата на Шумен в понеделник вечерта, пише "24 часа". Под брадата на стареца беше актьорът-доайен от шуменския театър Стефан Сотиров. Стотици деца, дошли с родителите си за тържественото запалване на коледните светлини, го гледаха с грейнали очи как шества по сцената.

Малки и големи бяха привествани и от кмета на Шумен Любомир Христов. „Много ми е приятно, че днес сме заедно. Наближават едни от най-хубавите празници и всички чакаме да пристигнат наши близки и приятели, а най-малките очакват своите подаръци", обърна се градоначалника към шуменци и им пожела здрава и успешна 2017 година.

Светлините на три елхи грейнаха едновременно и целият площад "Освобождение" беше озарен от зрелищни фойерверки. Предстои в Шумен да бъде открит и коледен базар в центъра на града. Атрактивно коледно влакче вече вози малки и големи пътници. Тази година празничната премяна на Шумен е още по-пищна, закупена е нова украса за 78 000 лв. Грее празнично не само ларгото, а и кварталите на града са украсени.

Шумен / България


Напиши коментар:


Публикувай