7 Декември, 2016 11:23 16 132 6

Забраниха кафене със секс роботи

  • кафене-
  • секс кукла-
  • лондон

На швейцарския предприемач Брадли Шарф му забраниха да открие кафене, в което сервитьорите са секс кукли, тъй като местните закони забраняват този тип професия да се съвместява със секс услуги. Плановете на предприемача са да премести иновативното кафене с елементи на бордей в Лондон.

Във Великобритания Шарф също се е сблъскал с някои трудности. Въпросът е в това, че във Великобритания са забранени публичните домове. Именно поради това идеята на бизнесмена е то да бъде обслужвано не от хора от роботи. Той вече е сключил договор за тях с компанията MySiliconeLoveDoll, които предлагат секс кукли от най-ново поколение. Цената на една кукла варира от 1000 до 3000 USD.

„Проведохме мащабно проучване на пазара. Не може да си представите колко хора биха пробвали секс с робот. Всички са силно заинтригувани”, казва Шарф. Барът ще работи от 6.00 ч. сутринта до 23.00 ч. вечерта. Посетителите ще имат 15 минути, за да пият кафе и да се възползват от услугите на секс робота. Цената на кафето със секс екстрата е 60 паунда.

В кафенето ще има специални оградени зони за стеснителни клиенти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАСАН

    26 10 Отговор
    Криворазбрана демокрация,криворазбрана цивилизация!!Европа е като последнитедни на Римската империя
  • 2 DJ JIVKO

    26 2 Отговор
    60 паунда е много за 15 минути бе, то за тези пари ще си викне човек компаньонка за половин час...и кафе ще му направи даже...
    То по-добре да перна няколко ч..ии сутринта с кафето, отколкото да плащам за глупости
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Rosen

    6 3 Отговор
    Споделям мнението на Хасан
  • 5 Ahnenerbe

    7 0 Отговор
    Споделям мнението на DJ JIVKO..
  • 6 Роби

    9 1 Отговор
    Ми тая кукла-робот ако се повреди и стисне зъби в неподходящ момент АУ!!!