Last news in Fakti

6 Декември, 2016 19:52 1 592 0

Анджелина и Брад се споразумяха за децата

  • брад пит-
  • анджелина джоли

Анджелина Джоли и Брад Пит се споразумяха тя да получи временно пълно попечителство за децата, съобщи "Контактмюзик".

Двамата спореха ожесточено как да гледат шестте си деца, след като се разделиха зрелищно през септември.

Според съдебните документи, получени от "Ентъртейнмънт тунайт", Джоли е получила пълно попечителство, а Пит ще прави "терапевтични посещения на децата". Те ще зависят от мнението на семейния терапевт, който ще взима предвид интересите на децата, най-вече дали те искат да се виждат с баща си.

Съдията е задължил Брад Пит да дава проби за изненадващи изследвания за наркотици и алкохол, както и да участва в индивидуални и групови терапевтични сесии. Досега той правеше това само доброволно.

Споразумението за попечителство не е в интерес на Пит, защото той не е виждал децата си без на срещата да присъства и терепевт, от свадата с Мадокс в частния им самолет през септември. След седмици разследване ФБР сне обвиненията в насилие срещу актьора, но Джоли още му няма доверие.

Двамата актьори имат шест деца, на възраст от осем до 15 години. Три от тях са осиновени. Двойката е заедно от 2005 г., но сключи брак едва през 2014 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА