7 Декември, 2016 08:35 1 507 3

Жена със счупени прешлени след нападение от бездомни кучета

  • жена-
  • куче-
  • нападение

Възстановяването на пострадалата ще продължи около два месеца

Жена със счупени прешлени след нападение от бездомни кучета - 1

Млада жена от Хасково ще изкара два месеца на легло, след като беше нападната от бездомни кучета. Това се е случило в парк до детска градина. По стълбите в парка на квартал "Македонски" в града всеки ден минават стотици хора, които водят децата си в близката детска градина, но не всички стигат безпрепятствено.

След вчерашната си разходка, в следващите два месеца Виолета Христова ще остане вкъщи на легло. Докато вървяла по стълбите, я нападнали кучета. С огромни усилия Виолета отишла на лекар.

"Цялото възстановяване трае около два месеца. Този инцидент не се случва за първи път, а за втори. При първото нападение водех сина си на детска градина. Тогава се разминахме само с уплаха. детето изпадна в шок, разкрещя се. Този път обаче бях сама, спънах се и паднах. Кучетата тръгнаха отново към мен. Изправих се много трудно и едва отидох до болницата и там лекарите установиха, че имам счупени прешлени", разказа за "Здравей, България" пострадалата Виолета Христова.

Тя се радва, че с нея не са били 6-годишният й син и 3-месечното й бебе.

"Човек трябва да минава през парка към детската градина въоръжен. Няма друг начин", коментира съпругът на Виолета.

След инцидента от община Хасково се извинили на младата жена.

Виолета апелира бездомните кучета да бъдат прибрани в приют. В града обаче такъв приют няма. Очаква се такъв да бъде изграден най-рано догодина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Богда Томов

    3 2 Отговор
    Кучетата не са виновни! Хората са отговорни за действията на кучетата, защото кучето е най-добрия приятел на човека!!!!!!
  • 2 гоги

    2 1 Отговор
    а къде са природозащтиниците които толкова много се грижат за кучетата а какво става когато куче нападне човек-нищо а човек ако убие куче-затвор
  • 3 Гост

    4 0 Отговор
    Кучетата не са виновни. Те като всяко живо същество се плодяд, ловуват и гледат да оцеляват. Виновни са институциите с тяхното бездействие. Не може само на хранилката на гражданските данъци. Трябва и да се работи. Институционалното бездействие и демонстрираната арогатност на служителите на администрациите е страшно отблъскваща, преобърна не малко животи, изгони не малко българи в чужбина. В нормалните държави институционалното бездействие е проследимо и чиновника, който не си е свършил работата може доволно да полежи в затвора. Тука ще изкарат пострадалия виновен, само и само чиновника да продължи да си цоца от данъчната хранилка.