Last news in Fakti

9 Декември, 2016 01:45 1 928 1

Мадона пя и танцува ... в кола (видео)

  • мадона-
  • гордън-
  • караоке-
  • кола
Мадона пя и танцува ... в кола (видео) - 1
Снимка: БТА/АР

Легендарната американска певица Мадона гостува в шоуто на Джеймс Гордън. Там тя се качи в автомобил, шофиран от водещия, и изпя някои от най-големите си хитове. Мадона взе присърце участието си в развлекателното предаване и не просто се "раздаде" с пеене, а показа и впечатляващи умения, като си вдигна краката над главата и "помаха" с тях през прозореца. След това певицата реши да изпълни и танц тип "туърк".

"Късното шоу на Джеймс Гордън" кани известни певци, които изпълняват свои песни в непринудена атмосфера, докато се возят в автомобил. През август гост на предаването бе Бритни Спиърс, а преди това и Адел се повози в автомобила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 guest

    0 0 Отговор
    Иво, името на пича е James Corden ( не Гордън ), и The Late Late Show е страхотно !!! Препоръчвам :) http://www.cbs.com/shows/late-late-show/