4 666 1

Вашият хороскоп за днес, 10.12.2016 г.

Венелина Маринова

Стрелец
Днес посветете деня си на дейности, свързани с подобряване уюта на дома ви - купете си нови мебели или изхвърлете ненужни вещи, които пазите от носталгия. Вечерта излезте с приятели и се забавлявайте, имате нужда от заслужена почивка.

Козирог
Днес с лекота може да загърбите всички проблеми и ангажименти и да се посветите на любимо хоби или релакс. Направете точен разчет на приходите и разходите си. Ще се радвате на вниманието на любим човек.

Водолей
Днес не си правете планове, които физически няма да можете да изпълните и ще се изнервите. Помислете как да зарадвате интимната си половинка, която се чувства малко изолирана от вашия свят.

Риби
Днес мерете приказките си, защото може да обидите ваш приятел, само защото сте преуморени и изнервени. Отделете време само за себе си. Сложете ред в дома си.

Овен
Денят ви ще бъде спокоен и изпълнен с много положителни емоции. Ще проведете дълго отлаган разговор с членове на вашето семейство. Ще се радвате на материални придобивки.

Телец
Днес можете да се радвате на отлични резултати от всяка инициатива, с която се захванете, ако се опитате да използвате фантазията си и оригиналните си хрумвания в тази посока. С лекота ще печелите възхищението на любим човек.

Близнаци
Днес се отдайте на активна почивка или любимо занимание. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще спечелите човек, който много харесвате.

Рак
Днес ще можете да постигнете много от заплануваното, ако поискате помощ от вашите близки. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Отзивчиви останете към по-слабите от вас, защото не знаете на вас какво ви предстои в бъдеще време.

Лъв
Денят не е особено благоприятен за нововъведения и промени в домашната обстановка. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти.

Дева
Днес проявете повече търпение към прищявките на ваши близки. Не изпускайте нервите си. Опитайте се на този етап от време да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да ги върнете на време.

Везни
Спокоен ден за повечето от представителите на Везни. Непредвидени разходи могат да ви изнервят и претеснят, но всичко ще се нареди, както го желаете. Нова любовна връзка.

Скорпион
Днес вземете всички необходими мерки срещу посегателство върху имуществото ви или спестените от вас финансови средства. Не се доверявайте на хора, с които се познавате отскоро. Обърнете внимание на стари болежки.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Петър
    Отговор
    1 07:22  10.12.16
    Ах Вениии,хороскопа ми показва че ще съм с теб.

Напиши коментар:


Публикувай