11 Декември, 2016 09:24 4 992 1

Магичната сила на обикновената сол

  • сол-
  • ритуал-
  • пречистване

За много народи по света солта символизира чистота и честност. Не е изненадващо, че я включват и в оздравителните си терапии. Солта отдавна се използва в процедурите за почистване на тялото и душата в цял свят, а основното й предимство е силният положителен заряд, който тя съдържа.

Солта е в състояние да привлече и абсорбира отрицателната енергия за минути, затова ви препоръчваме да не губите време и да се отпуснете, пише blitz.bg. Енергийното пречистване може да бъде изключително важно за всеки от нас в даден момент.

За пречистващата терапия ще ви трябва подходящ съд, в който можете да потопите и двата си крака, и да се чувствате приятно и спокойно, както и най-обикновен пакет каменна сол. Следвайте простите инструкции, за да постигнете хармония!

РИТУАЛ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ СЪС СОЛ

1.Изолирайте се от шума, хората и други неща, които отвличат вниманието. Това може да стане в помещение и на открито.

2.Напълнете със сол приготвения съд. Не я пестете!

3.Стъпете боси върху солта и се отпуснете.

4.Започнете мислено да прогонвате всички негативни мисли, впечатления и вълнения към краката си, представяйки си как всичко лошо потъва в солта. Чувствайте се свободни да се движите, това е още по-добро! Колкото повече енергия отдадете, толкова по-добро ще е пречистването. Можете да потропвате с крака, да се въртите и дори да подскачате, да мачкате солта с крака, да пеете или да повтаряте нещо от рода на "Отървавам се от лошото настроение" или "Сбогом, провал!" .

5.Когато почувствате, че негативността си е отишла, почистете крака и изчакайте малко, за да продължите с нови сили към последния етап от терапията.

6.Останалата сол внимателно съберете в торба и я отмийте в мивката, тоалетната или я заровете в градината - така солта ще се изчисти с вода и земя. Не забравяйте да й благодарите.

Енергийното пречистване може да ви звучи шеговито, но е важно и полезно за всички, които изпитват трудности в живота и често са в лошо настроение. Не пречи да опитате, само ще се почувствате по-добре!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодор

    3 2 Отговор
    А,бе,Венелинче,дай нещо порно,каква е тая сол!?!