11 Декември, 2016 00:30 24 365 15

Как да събудите своята сексуалност: 5 древни китайски тайни

  • секс-
  • здраве-
  • жени-
  • сексуалност-
  • тайни
Древните китайци са казвали, че сексуалното здраве стои в основата на жизнения успех при жените. Те смятали, че сексуалната енергия цзин, която се намира в яйцеклетката и може да даде началото на нов живот, притежава огромен потенциал и трябва да бъде насърчавана, за да се радва жената на дълъг живот и здраве, пише suvetizalubov.com.

Тайна 1: Любов към себе си.

Гинеколозите често казват, че женското здраве страда от липсата на достатъчно внимание към собственото тяло. Трябва да се харесвате. Не мислете за физическите си недостатъци, които ни втълпяват още от деца. Колкото по-силно обичате тялото си, толкова по-здраво и пълно с енергия ще бъде то. Застанете пред огледалото и се разгледайте добре. Порадвайте се на формата на гърдите, меките линии около корема, бедрата и дупето. След това разгледайте половите си органи – клитора, срамните устни. Всяка жена притежава своя уникална красота. Можете да се чувствате желана такава, каквато сте.

Тайна 2: Масаж на гърдите.

Той е необходим както за регулиране на менструалния цикъл, така и за усещане на сексуалната енергия. Правете го всеки ден. Гинеколозите твърдят, че масажът влияе добре на млечните жлези и на здравето като цяло. Седнете удобно, гърбът трябва да бъде равен и плътно прилепнал към облегалката на стола или стената. Отпуснете се. Дишайте 2-3 минути. С върха на показалеца, средния и безименния пръст масажирайте гърдите с нежни кръгообразни движения – по посока на часовниковата стрелка и обратно. Опитайте се да изпитате любов и я насочете към гърдите си. Масажът трябва да продължи 3-5 минути. Ако страдате от мастопатия, представете си, че гърдите ви са здрави. Положителното отношение се отразява благотворно. Опитайте се да усетите връзката с хипофизата. Представете си енергията, която жлезата излъчва към всяка част от тялото ви.

Тайна 3: „Дъхът” на яйчниците.

Тази даоистка практика подобрява кръвообращението на органите на малкия таз и нормализира работата им. Седнете на края на стола. Поставете стъпалата си успоредно едно на друго и перпендикулярно на тялото. Ръцете сложете върху коленете. Отпуснете се. Усетете стъпалата си, стабилно опрени в пода. Заредете тялото си с любов. Усмихнете се и си помислете за някой хубав момент от живота ви. Преместете ръцете върху яйчниците. Масажирайте мястото, докато не почувствате как се затопля. Представете си, че яйчниците ви са бели дробове, а входът на влагалището – устни. Започнете да „дишате” с тях. Стягайте и отпускайте мускулите в тази част на тялото. Колкото повече мускули успеете да активирате, толкова по-добре. Сутрин и вечер правете по 90-180 такива „вдишвания” и „издишвания”. Съберете женската си енергия в областта на пъпа. Сложете дланите си отгоре и масажирайте няколко пъти по посока на часовниковата стрелка и обратно.

Тайна 4: „Вътрешна усмивка”.

Седнете удобно, гърбът трябва да е равен, опрян на стената или върху облегалката на стола. Представете си, че в областта на челото имате светещо кълбо и че то ви се усмихва. Усмихнете му се и вие. Постепенно мислено го движете надолу, минавайки през всички органи на тялото.

Тайна 5: Благодарност.

Не забравяйте да благодарите на себе си за онова, което правите за тялото си.
Ако практикувате тези техники редовно, специалистите ви обещават не само здраве, но и отличен сексуален живот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мантра

    12 3 Отговор
    А как да си възбудиш мъжката сексуалност - гледайки как женска го прави :)

    Коментиран от #7

  • 2 Диди

    5 1 Отговор
    Да,само с гледане,без докосване.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Вазелина Маринова

    6 2 Отговор
    Очаквам горещите ви оферти, мили платижоспособни господа. Ценорасписа ще уточним по-късно. Иначе казано "ще се оправим".
  • 5 омръзна ми от секс

    0 8 Отговор
    аман бе
  • 6 некойси

    6 4 Отговор
    О! Вени ти ли си? :)
  • 7 Лъки Луканков

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мантра":

    Много лесно се събужда сексуалността на мъжа... Его как: Достатъчно е жената да погледне усмихнато мъжа, и да му прошушне...мили, нали помниш, че вчера си търсеше кредитната карта мислейки,ч е си я изгубил? Е, не си аз я намерих преди теб... Нали помниш, че ми каза Пин кода за нея? Е, аз го запомних... Нали помниш, че се прибрах ухилена до уши? Е, обиколих шоповете с колата.... Е, ше трябва да си напълниш картата наново...! Мили, защо пребледня? Това ще събуди секса в мъжа ГАРАНТИРАМ! Ще наказва цяла седмица женката без излизане от къщи.... сексуално естественно.

    Коментиран от #10

  • 8 Вазелина Маринова

    3 3 Отговор
    Я, Вени. Я, и говори. Ох, котьоууу.
  • 9 Лаврентий Берия

    2 4 Отговор
    Душа, помисли ли върху предложението ми ??
  • 10 Мантра

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Лъки Луканков":

    Интересен отговор, ама тя де факто го е ошушкала, той може да се оплаче за кражба. После пък щял да и го връща сексуално - тая пък тогава може да пропищи, че е изнасилена, естествено при положение, че нямат брак. Изобщо съвета на Егаси Костов е, видите ли триъгълник, женски включително, внимание, пресичане на път с предимство!
  • 11

    2 2 Отговор
    Още като погледна заглавието и хич не се чудя кой е авторът- нашата Вени
  • 12 СИРОМАХА

    12 0 Отговор
    Ееех, жени за ч.кане бол, ама пари няма...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Вени

    1 0 Отговор
    Снимай си смръдоляко и го пускай по сайтовете некой да ти го плесне че ми писна да ти чета простотийте
  • 15 John Gotti

    0 0 Отговор
    Преди много лета установих, че със само със силата на мисълта ставам шейпшифтер - демек пораствам с 12 см. Тогава разбрах, че в мен живее силата и се отдадах на медитация. Само да ти кажа, че жената се зарежда от мъжката енергия - точно за това след сех от мъжа не става нищо, а а жената лети. Т.Е. за да постигнеш горните 5т. , трябва някой йога като мен хубаво да ти отвори чакрите. Медитирай над въпроса, и прозрението ща сполети, като оргзм в пиянска лятна вечер.
    p.s. Вени напоследък - добри статии, караш ме да се почесвам между ушите.