9 Декември, 2016 13:59, обновена 9 Декември, 2016 14:28 909 1

Тръмп остава изпълнителен продуцент на "Звездният стажант"

  • доналд тръмп-
  • звездният стажант-
  • продуцент-
  • арнолд шварценегер

Арнолд Шварценегер ще води шоуто при подновяването му след двугодишна пауза

Тръмп остава изпълнителен продуцент на "Звездният стажант" - 1
Снимка: БТА/АР

Доналд Тръмп е решил да остане изпълнителен продуцент на телевизионното предаване "Звездният стажант", което се завръща на екран в САЩ след двугодишна пауза, разкри "Варайъти". Новината е потвърдена и от компанията "Метро-Голдуин-Майер".

Статутът на Тръмп в 15-ия сезон на шоуто бе поставен на карта след старта на президентската му кампания през месец юни 2015 г. Новият водещ на телевизионното предаване пък също ще е добре познато лице - Арнолд Шварценегер.

Най-голямата въпросителна пред "Метро-Голдуин-Майер" и "Ен Би Си" (телевизията, по която се излъчва) е заплащането на новоизбрания американски президент в продукцията. Все още не се знае по колко ще взима на епизод Тръмп, но според спекулациите е твърде вероятно "скромна" петцифрена сума - минимумът.

До момента са поръчани осем епизода от новия сезон на "Звездният стажант".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Има пропуски в
    „Доналд Тръмп е решил остане изпълнителен продуцент ” след решил няма ли „да”??