11 Декември, 2016 16:00 52 030 0

Годишният хороскоп за 2017 г. за всички зодии

  • годишен-
  • хороскоп-
  • 2017-
  • овен-
  • телец-
  • риби-
  • водолей-
  • козирог-
  • дева-
  • скорпион-
  • везни-
  • близнаци-
  • рак-
  • лъв-
  • стрелец

В сферата на взаимоотношенията хороскопът за 2017 г. показва положителна енергия твърде много през първата половина на годината, пише struma.bg.

Хороскоп 2017 зодия Овен

Амбициозни, от време на време извънредно упорити, хората, родени под този зодиакален знак, управляван от Марс, могат да очакват много ценен опит, който може да се приложи особено в областта на кариерата им през тази година. Благодарение на вашата природа ще успеете да разрешите проблемите си, поради което вашият Хороскоп за 2017 г. ще бъде забележителен. В личните връзки хороскопът тази година показва хармония и любов. Звездите са в категорично положение.

В началото на годината, няма да имате затруднения на работното място. Овенът е честен и упорит работник, затова ще се отличи във всяка професия благодарение на подхода и ангажираността си. Очевидно е, че началниците винаги ще оценяват тези качества. Не се опитвайте да злоупотребявате с тава, а се старайте да се издигнете над останалите. Необходимо е да работите в екип и да помогате на по-слабите. Ще видите, че тази добрина ще ви се върне по-късно през март.

Пролетта на 2017 г., най-вече месец май, ще бъдат малко напрегнати. Вие ще трябва да прекарвате повече време на работното място, отколкото бихте искали. Не забравяйте, че тази ситуация е само временна. Може би ще стигнете до предела на силите си, но от подобни преживявания, ще излезете много по-силни.

Вашият партньор вероятно ще бъда угрижен. Трябва да признаете, че напоследък се чувствате малко стресиран, особено на работното място. Научете как да се отпуснете. Това, от което имате нужда през лятото, е активна почивка за двама. Необвързаните Oвни ще имат шанса да срещнат идеалния партньор през този период според хороскопа. Тези, които са обвръзани, ще се насладят отново на хармонията след малки недоразумения.

Есента на 2017 г. ще донесе на Овена шансове за успех. Вие ще получите привлекателно предложение за работа. Това би означавало, разбира се, някои жертви. Вие не трябва да се опитвате да разрешите всичко сами и тази дилема ще бъде предизвикателство. Поискайте съвет от някого. Заедно вие наистина ще намерите до подходящо решение. През септември звездите ще бъде в определена позиция. Само внимавайте за вашето здраве, не трябва да подценявате профилактиката.

В края на тази година ще откриете нова енергия във връзките си. Ще можете изцяло да се наслаждавате на времето, прекарано със семейството. Събитията тази година са ви сближили и всичко ще се нареди много добре. И накрая, вие ще сте по-уверени и ще се наслаждавате на срещи и запознанства с нови хора.

Хороскоп 2017 зодия Телец

Хороскопът за 2017 г. за зодия Телец препоръчва на телците тази година да не се стресират много от работата. Тяхното време ще настъпи през втората половина на годината. Хората, родени под този зодиакален знак, който се управлява от планетата Венера, са често отговорни и надеждни. Не се страхувайте да се възползвате от тези положителни качества. Особено когато става дума за човешки взаимоотношения, вие ще бъде много успешни през тази година благодарение на благоприятното положение на планетите.

Незначителни препятсвия ще застанат на пътя на Телеца още от началото на 2017 г. Кариерата ви е в застой и обмисляте дали да предприемете действия. Преди решаването на тази дилема може да изглеждате непристъпни и затворени. Обаче вие не трябва да отблъсквате близките си. Според хороскопа вие трябва да се съсредоточите повече върху взаимоотношенията и личностно развитие през този период, а по отношение на кариерата си, по-скоро гледайте отстрани и чакайте. Не е чудно, че казват: "който не прави нищо, не може да сгреши." Пазете се и от измамници, които може да се появят във вашето обкръжение. Лоши хора могат да се опитат да се възползват от вашето безпокойство.

Краят на годината ще донесе незначителни проблеми в семейството на родените под тази зодиакален знак. Последните месеци сте прекарали много активно, но вече нямате толкова много енергия и време, за да объръщате внимание на дребните неща. Някои членове на вашето семейство може да се обидят от такова поведение. Можете да предотвратите спорове през юли с честен разговор. Телецът може да очаква с нетърпение помирение, което ще бъде много сладко.

Телецът ще преуспее най-много през есента на 2017 г. През този период звездите са в стабилно положение, така че ще имате успех във всички области. Връзките, особено дълготрайните, ще бъдат много интензивни, дори и ако преди това са възникнали някои незначителни проблеми. За необвързаните хора ще бъде много лесно да установят контакти с потенциални партньори и ще имат голям шанс да срещнат дори половинката си. Обаче състоянието на влюбеност е неизбежно. По отношение на кариерата, според хороскопа вие най-после ще спечелите награда. Ще бъдете много здрави; всички болести ще ви отбягват.

В края на 2017 г. отново ще се съсредоточите върху кариерата си, където най-усърдните от вас може да очакват награда на работното място. Взаимоотношения на Телеца на работното място са много приятелски, затова можете да очаквате с нетърпение предстоящите празници. Не забравяйте също така да релаксирате и например да се насладите на активна зимна почивка за презареждане с нова енергия.

Хороскоп 2017 зодия Близнаци

Звездите показват, че хороскопът на зодия Близнаци за 2017 г. ще бъде много положителен, особено през втората половина на годината. Хората, родени под този зодиакален знак, управляван от планетата Меркурий, са често интелектуално развити и чувствителни личности. Специално за връзките, те ще бъдат успешни тази година, в кариерата благоприятният обрат ще настъпи през летните месеци. Обаче дори и негативните преживявания в живота са рашаващи и значими. Те ви правят по-силни и ви помагат да намерите вътрешния мир.

Началото на 2017 г. ще мине под знака на семейството и взаимоотношенията според хороскопа. Вие ще бъдете причина за хармония сред най-близките си приятели. Незначителните спорове ще бъдат предотвратени в самото начало. Компромис може успешно да разреши всичко. Използвайте тези умения в работата, помогнете на тези, които са в нужда. Тази добрина със сигурност ще Ви се отплати.

Въпреки упоритата работа и непрекъснатите усилия, може да попаднете в неудобна ситуация на работното място, ако се опитате да злоупотребите с поста си във ваша полза. Хороскопът ви съветва да оставите работата си по-скоро на заден план през пролетта на 2017 г. Вашето време ще дойде по-късно. Ако се замесите в спор, важно е да останете спокойни и да контролирате нервите си. В разгара на битката може да използвате думи, за които може да съжалявате по-късно. Отделете повече внимание на връзките си, тъй като точно в тях ще намерите хармония.

Близнаци ще преминат през хубав период, особено в кариерата, където те най-накрая ще могат да постигнат целите си. Положителното настроение ще се прехвърли в личния им живот. Благодарение на добронамереността ще бъде много лесно за вас да установите контакти с непознати. Очакват ви много нови преживявания. Ако не сте имали късмета да срещнете най-подходящия човек, сега трябва да бъдете бдителни. През август звездите според хороскопа са в най-добра позиция и подкрепят любовта.

Към края на 2017 г. неочаквано събитие ще ви предостави шансове за печалба. Важно е да прецените дали си струва рискът. Не се опитвайте да разрешите тази дилема сами. Близък приятел ще се радва да ви посъветва. В кариерата може да очаквате обрат към по-добро. Наградата е почти гарантирана. Близнаци обаче трябва да действат внимателно и да не пренебрегват партньорите си заради работата. Ще се научите да организирате свободното си време по-добре.

Хороскоп 2017 зодия Рак

Под властта на естествения спътник на Земята - Луната, която управлява тази зодия, Ракът е често чувствителн, емоционален и емпатичнен. Звездите обаче казват, че ракът изобщо няма да има лесен Хороскоп през 2017 г. Особено към края на годината. Въпреки това, можете да очаквате положителна енергия в отношенията. Що се отнася до кариерата ви, пригответе се да бъдете по-скоро пасивни, отколкото да работите с голям замах. Тази година няма да ви подмине и по отношение на характера ви - в крайна сметка човек посоянно се развива.

Точно в началото на 2017 г. няма да бездействате. В работата ще се мъчите да успеете там, където другите са заспали или неспособни да се справят. Ако поддържате такова високо темпо на работа, може да очаквате награди на работното място. От друга страна, не е добра идея да вземете работата си вкъщи с вас. Вместо това трябва да прекарвате свободното си време със семейството и близките си. Трябва ви също и време да релаксирате.

С настъпването на пролетта Ракът може да очаква положителна енергия във връзките си. Вие ще бъдете заобиколени от мили и щастливи хора. Но не се опитвайте да живеете в идеален балон и да забравите външния свят. Трябва очите ви да са широко отворени, особено за необвързаните, копнещи за компанията на противоположния пол. През този период идва най-големият шанс да изживеете романс. И кой знае, може би този път авантюрата ще се превърне в сериозна връзка. Следователно трябва да излезете сред обществото и да се забавлявате.

През лятото на 2017 г. обързаният Рак може да очакваме възстановяване на хармонията и благополучието. След почивката с половинката си вие ще сте релаксирали прекрасно и ще сте готови за по-взискателна работа месеци напред. През септември според хороскопа имате последен шанс да направите значителни промени в кариерата си. Не пропускайте своя шанс и ако има изгодна оферта, възползвайте се изцяло. Според хороскопа сега е подходящ момент да залагате.

Към края на годината хороскопът показва, че Ракът ще се забърка в наприятности на работното място. Този път вие не трябва да разчитате на външна помощ. Може да се наложи да се справите с това сами. Това преживяване може да ви разтърси, но в крайна сметка ще ви обогати значително и ще го запомните с добро. Нещо повече, благодарение на старанието си, ще успеете да преобърнете нещата и заслужената ви награда ще бъде сигурна.

Хороскоп 2017 зодия Лъв

Според звездите, хороскопът на Лъва за за първата половина 2017 г. е фокусиран повече върху отношенията. Но може да очаквате успех и в кариерата си. През есента ще се появи много изгодна оферта. Хората, родени под този целенасочен и властен зодиакален знак, който се управлява от Слънцето, ще трябва да преодоляват известни трудности, но резултатът ще си струва. Опитът, който ще придобиете тази година, значително ще ви обогати. Вашият характер ще бъде по-балансиран. Ще успеете отново да намерите своя вътрешен мир.

Хороскопът казва, че ще бъде трудно да получите това, което искате на работното място в началото на годината. Не хранете напразни надежди, бъдете реалисти. Знаете много добре, че ще е по-добре да съсредоточите енергията си в друга посока. Не се депресирайте. Използвайте това време, за да се развивате в личния и социалния си живот. Излезте и заличете старите си контакти. През март 2017 г. ще имате отличен шанс да срещнете половинката си. Звездите ще бъдат във ваша полза.

През пролетта Лъвът смело може да се наслади на хармонията в отношенията си – нови увлечения или взаимодействие с партньор в някаква връзка. Всичко върви по план. Използвайте този тих и стабилен период за решаването на дългосрочни въпроси. Отделете време и да релаксирате активно.

В началото на годината хороскопът ви препоръчва да бъдете по-внимателни. Лъвът не трябва да пропуска важни събития заради нова връзка. Важно е да стоите мирно, здраво стъпили на земята. В противен случай може да изпуснете изгодно предложение за работа, което няма да се повтори.

Не се опитвайте да насилвате нещата прекалено. Вместо това, старайте се да се примирите с факта, че не винаги може да имате пълен контрол над всичко. Когато осъзнаете това, вие ще се почувствате много по-добре и повече няма да живее в стрес. Обърнете сериозно внимание и на здравето си, не подценявайте дори и една обикновена настинка.

С настъпването на есента и зимата Лъвът няма да има много време за почивка. След преодоляване на криза във някаква връзка, ще сте принудени да промените приоритетите си. На работното място според хороскопа през октомври 2017 г. ще имате изоставане и ще трябва да наваксвате. Благодарение на вашата войнствена природа, ще се справите с всичко идеално. Важното е да не се отказвате и винаги да се стараете да поддържате на ниво вашата мотивация не само заради себе си, но и заради хората около вас. По това време можете да очаквате заслужено повишение в кариерата. Най-после ще пожънете плодовете на вашите усилия. Просто излезте и посрещнете късмета си.

Хороскоп 2017 зодия Дева

Хората родени под този знак, управляван от Меркурий, са много трудолюбиви и интелигентни. Хороскопът за 2017 г. за зодия Дева ще бъде позитивен, особено около средата на годината. Освен със забързаното темпо на работа в началото на годината, вие ще трябва да се справяте и с важни събития в областта на взаимоотношенията. Накрая, след като сте преодоляли всички препятствия, ви очаква стабилен период пълен с положителни промени. Най-после ще имате време да медитирате.

Според хороскопа в самото начало на годината ще възникне проблем в работата. Може да настъпи промяна в ръководството или работната среда, но ще има и криза, свързана с пари. За вас това очевидно означава много упорита работа и се очаква да се откажете от част от свободното си време заради работата. Това може да доведе до проблеми във връзката ви. Вие ще срещне скептицизъма на вашия партньор. Опитайте се да отделите поне една вечер в седмицата, която да посветите на вашия партньор, и ще видите, че проблемите скоро ще изчезнат.

Деви ще изпитват стрес на работното място и през останалата първа половина на 2017 г. Ще се наложи да решите наболяли проблеми, които не можете да оставите. Разбира се, семейството ще ви подкрепя. След упоритата работа, заради която дори трябва да отложите почивка, хороскопът показва, че успехът най-после ще е с вас. Можете да очаквате дори повишение в кариерата си.

В края на лятото и есента на 2017 г. идва времето за релакс както в кариерата, така и във връзките. Звездите са в правилната позиция, така че нищо няма да пречи на Деви да се насладят на летните месеци. На работното място ситуацията се успокоява след предишните проблеми и вие най-после ще имате повече свободно време, което можете да прекарате сред природата, с близките ви, или може би дори да излезете да се почерпите с някой стар приятел.

Неуспехите най-после ще отминат. Девите, които са необвързани, ще имат шанс да се срещнат с противоположния пол. Според хороскопа през този период шансовете да намерите търсения човек ще се увеличат. Обвързаните ще бъдат напълно щастливи. Вие ще намерите отново хармонията, и вашето семейство ще благоденства. Неочаквано предложение в областта на кариерата ви отваря вълнуващи възможности. Но е важно да прецените внимателно плюсовете и минусите и да кажете дали си струва целия риск. Обърнете внимание и на профилактиката.

Хороскоп 2017 зодия Везни

Не е чудно, че тази година за вас е като да си на въртележка. Вашата планета Венера е в трудна позиция, поради което Везни ще имат много натоварен хороскоп за 2017 г. Но не се притеснявайте, вие ще се справите с това много добре и след подобно преживяване ще станете още по-силни и готови за следващото предизвикателство. Благодарение на вашата изтънчена и творческа природа ще можете да предложите нови идеи по отношение на кариерата си и да си спечелите успехи на работното място. В личния живот звездите обещават позитивна енергия главно в началото на годината.

Началото на годината ще бъде доста напрегнато за Везните. Зимна почивка не звучи като нещо познато. Хороскопът прогнозира, че през този период можете да изпитате хармония, но и големи промени в отношенията - зависи дали имате щастлива връзка или все още търсите най-подходящия човек. Не се страхувайте да излезете и да посрещнете късмета си, и да бъдете част от обществото. Хората около вас ще видят, че излъчвате положителна енергия. В кариерата сега няма нужда да се ангажирате прекалено, тъй като това само ще причини неприятности.

През пролетта на 2017 г. кариерата ви ще се възроди. Вашите началници най-накрая ще признаят усилията ви. Ако упорствате със сегашните темпове, целите ви скоро ще бъдат приближени. Заболяванията и контузиите ще ви подминат. Също така, ще можете да се насладите на спокойна хармония в семейството.

Преломният момент ще настъпи през лятото на 2017 г. Везните ще се опитат да разрешат всички проблеми наведнъж. Но само ще се оплетат в многото задачи и работа и ще направят положението си още по-трудно. Хороскопът ви препоръчва да си направите списък с приоритетите, според който ще можете да се справяте с всеки проблем поотделно. Не пренебрегвайте състоянието си; знаете, че е вярно, когато казват: „здрав дух в здраво тяло”.

Дори през есента вие няма да почивате. Хороскопът за 2017 г. показва, че Везните ще трябва да се борят с други трудности. Някой от най-близките в семейството ви може да е в беда. Ще трябва да направите преоценка приоритетите си. Членовете на емейството трябва да се поддържат особено в трудни времена. На работното място вероятно ще имате много да наваксвате за сметка на свободното си време.

В края на годината, когато положението се успокои, ще имате достатъчно време за оценка на миналите събития. Свободното си време трябва да посветите на партньора си; в крайна сметка, преди не сте имали времето, което заслужават.

Хороскоп 2017 зодия Скорпион

Хороскопът за 2017 г. подготвя Скорпион за много активна година пълна с приключения и ценни преживявания. Хората, родени под този зодиакален знак, управляван от планетата Плутон, са често неохотни и дори срамежливи, но се отличават с много силна воля. Тази година можете да очаквате напредък в работата, личностно развитие и някои прозрения, които ще ви направят по-зрели и по-балансирани от преди. Когато става въпрос за връзки, в тази област ще бъдете по-скоро пасивни и стабилни.

Ще започнете 2017 г. заредени с енергия. В този период Скорпионите ще направят най-добре, ако се съсредоточат изцяло върху кариерата си. Обаче нищо няма да е безплатно - първо ще трябва да преодолеете няколко препятствия. Така наградата, която ви очаква след това, ще е още по-сладка. През този период ще се отличите и в професионалните връзки. Дружелюбното отношение към началниците и колегите ще ви спечели най-малкото похвала. От друга страна, хороскопът съветва, че не бива да позволявате някой да остане безаказан. Други след това може да си помислят, че всичко би им се разминало.

С настъпването на пролетта необвързаните могат да започнат да търсят и ще имат голям успех. Те могат да очакват дълга и страстна нощ, но също и романс. Тези, които имат връзка, могат да очакват стабилен период пълен с хармония и благополучие. След почивка с половинката вие ще сте прекрасно отпочинали и готови за по-трудна работа. Само останете фокусирани и не позволявайте на заобикалящите събития да ви приспят. Ако не обръщате достатъчно внимание на работа си, според вашия хороскоп може да възникнат проблеми.

Летните месеци ще донесат неочаквано събитие. Може да се появи предател в обкръжението ви. Някой, който прилича на приятел, но когато насъпят трудни времена и вие сте в нужда, той ви обръща гръб. По този начин поне ще се научите да цените истинските приятели. Благодарение на това преживяване ще имате време да спрете за момент и да изясните приоритетите си. Това ще бъде много обогатяващо и укрепващо. Според хороскопа Скорпионите, особено през септември 2017 г., ще изглеждат много уравновесени и сериозни, което може да се използва най-добре в кариерата им.

В края на 2017 г. Скорпионите могат да очакват хармония в отношенията си. И ако успеете да организирате времето си точно и да полагате достатъчно усилия в работата, може да очаквате и успех на работното място, а вие го заслужавате. По отношение на здравето звездите не са в много благоприятна позиция. Пазете се особено от настинки и леки наранявания.

Хороскоп 2017 зодия Стрелец

Хороскопът на Стрелец за 2017 г. според звездите ще бъде стабилен най-вече по отношение на кариерата и професионалния живот. Планетата Юпитер управлява хората, родени под този зодиакален знак. Те ще могат изцяло да се възползват от способността си да вземат решения бързо и уверено. Особено в първата половина на годината, когато звездите ще бъдат в стабилна и благоприятна позиция - дори в отношенията. Но през втората половина на годината можете да очаквате обрати.

Точно в началото на 2017 г., някой във вашето обкръжение ще бъде в беда, може би колега, приятел или дори вашия партньор. Не се колебайте да им помогнете. Може би просто една блага дума на подкрепа ще бъде достатъчна; във всеки случай, човекът никога няма да забрави този жест. В света на заетостта ще работите на високи обороти и ще можете да ги поддържате. Вие сте отличен пример за човек, успял в работа.

Хороскопът съветва Стрелците да не се страхуват да жертват повече свободно време за работа през пролетта. В дългосрочен план това със сигурност е една добра инвестиция. Можете да си вземете отпуск по-късно. Въпреки това, не забравяйте, че почивката е от съществено значение и не се подлагайте на излишен стрес. През този период ще процъфтят и вашите взаимоотношение - дългосрочните ще бъде много стабилни, а тези, които са необвързани, имат голям шанс да срещнат половинката си. Просто дръжте очите си широко отворени.

През втората половина на годината хороскопът предсказва, че Стрелците ще имат трудности в отношенията. Заради постоянното ви безпокойство или отсъствие поради интензивна работа особено през юли 2017 г. може да срещнете недоверие у вашите партньори. Опитайте се да разрешите проблеми от това естество възможно най-бързо. В противен случай ситуацията ще стане по-зле. Не бива да пренебрегвате и членовете на семейството си. Един отличен начин да доставите удоволствие на близките си е например да организирате парти у дома.

През есента Стрелците за съжаление няма да избегнат трудности в кариерата. Очевидно няма да можете да й отделяте нужното внимание и в крайна сметка ще направите грешка. Тогава други ще трябва да поправят вашата грешка и те няма да искат да слушат никакви обяснения. След период на неуспех, вие определено не трябва да се предавате. Оценете миналите събития и се поучете от грешките си; дори негативните преживявания са ценни. Хороскопът показва, че краят на 2017 г. ще бъде предизвикателство за Стрелците. Но поне разногласията във отношенията са прогонени, така че можете да разчитате на партньора и семейството си за подкрепа.

Хороскоп 2017 зодия Козирог

Хороскопът на Козирог за 2017 г. обещава постижения в кариерата. Но що се отнася до връзките, целенасочените и амбициозни хора, родени под този зодиакален знак, управляван от Сатурн, няма да бъдат много успешни, специално през втората половина на годината. Ще усетите положителната енергия особено в областта на личността си. Ще претърпите голямо развитие и ще намерите нов вътрешен мир. Като нов уравновесен човек ще се справяте много по-добре от преди.

Натоварен период очака Козирога точно в началото на тази година според хороскопа. По отношение на кариерата ще се отличите. Дори след коледните празници вие не намалите темпото си на работа и може лесно да спечелите на своя страна други колеги. Може да очаквате напредък в работата, след което най-после отново ще имате повече свободно време.

Пролетните месеци на 2017 г. ще донесат стабилен период. Може би преживявате криза в една дългосрочна връзка, но това не е извинение за дистанцирано поведение. Просто говорете открито за проблема и ще видите, че той скоро ще бъде решен. Със сигурност не трябва да прибягвате до така нареченото „мълчаливо отношение” за решаването на проблема. Когато и двамата полагате усилия, вие скоро ще възстановите изгубената хармония.

Хороскопът се обръща към вас специално в началото на 2017 година, и вие не трябва да отказвате помощта му. Прекомерното излагане на стрес може да увреди вашето здраве. Може да се наложи да прекарвате повече време отколкото искате на работа, но поне се опитайте да не внасяте проблемите си вкъщи. Обръщайте достатъчно внимание на партньора си, в противен случай може отново да се появят проблеми. Освен това вашият партньор може да изтълкува погрешно зачестилите ви отсъствия. Обърнете внимание и на здравето си. Козирогът може да не е лишен от стомашни проблеми през този период. Но не се притеснявайте, те ще бъдат само временни.

Последната трета от 2017 г. ще протече под знака на връзките. Звездите най-после ще заемат подходяща позиция и особено необвързаните ще имат чудесен успех в запознанствата си с противоположния пол. Козирозите, които имат дългосрочни връзки, за пореден път ще се насладят на хармонията. Ще забравите пречките, които сте имали, и ще се насладите на приятни моменти, ако сте двойка. По отношение на кариерата, хороскопът показва, че специално през декември, вие ще разцъфтите отново. Работата ще върви добре без много усилия или грижи, което е добре преди Коледа.

Хороскоп 2017 зодия Водолей

Хората, родени по този зодиакален знак под върховенството на Уран, могат да бъдат много чувствителни и интелигентни. Звездите казват, че хороскопът на Водолей за 2017 г . изобщо няма да е лесен. Особено в края на годината. Въпреки това, можете да очаквате успех в кариерата си. В отношения има стабилност и пасивност, които трябва да се използват, особено когато планирате за бъдещето - главно около края на годината.

Ако не отделяте достатъчно внимание на кариерата си в началото на 2017 г. според хороскопа това ще доведе само до неприятности. Тъй като се разсейвате доста лесно, може да стане така, че да пропуснете важни новини, промени или информация, и след това ще трябва да работите усилено, за да наваксате всяко голямото изоставане. Особено през март можете да разчитате на подкрепата на членовете на семейството.

Положителната енергия на Водолея през пролетта и лятото на 2017 г. може да се разпростре сред обкръжението. Хороскопът съветва, че трябва да бъдете предпазливи. Според звездите за необвързаните представители на тази зодия сега настъпва най-големия шанс да срещнат половинката си. Може би след дълъг период, вие ще се върнете в обществото и ще се наслаждавате на присъствието на противоположния пол. Онези, които имат щастлива връзка, ще преживеят много стабилен и хармоничен период. Ето защо този период е подходящ за дългосрочно планиране. Не се страхувайте да предприемете следващата стъпка. Освен това трябва да прекарвата достатъчно време на работа, за да се избегнат други проблеми.

Хороскопът казва, че Водолеите ще имат мирна и стабилна есен. Вашата кариера ще се подобри и вие ще се отличите. Ако поддържате високо темпо на работа и постоянствате с него, наградата ще бъде превъзходна. Може да се наложи да промените работния си графика за известно време. Помислете внимателно за плюсовете и минусите и дали си струва. Сигурно ще вземете правилно решение. Ако не знаете какво да правите, не се страхувайте да помолите за съвет вашия приятел например.

В края на тази година ситуацията ще остане спокойна и затова около Коледа можете да посветите времето си на семейството, партньора и себе си. Ситуацията в отношенията ще остане стабилна. Необвързаните могат смело да флиртуват и да се наслаждават на любовна връзка. Вие също ще мислите и за отминали събития. Характерът на Водолея е станал много по-силен през 2017 г. Мислете за вашето здраве и профилактика. Честите температурни промени няма да се отразят добре на тялото ви.

Хороскоп 2017 зодия Риби

Хората, родени под този зодиакален знак, управляван от Нептун, често се отличават с тяхата състрадателна и чувствителна природа. Хороскопът за 2017 г. насърчава Рибите да се възползват от техните възможности, не само когато става дума за взаимоотношения, но особено в кариерата. Миналата година вашият хороскоп и звездите ви водеха по спокоен път, но тази година ще сте изправени не само пред един, а пред няколко значителни обрата. Особено когато настъпи лятото. В края на годината ситуацията пак ще се успокои, и Рибите отново ще могат да се насладят на комфорт и хармония.

С настъпването на 2017 г. може да откриете, че не харесвате работата си толкова, колкото преди. Хороскопът предсказва, че ще имате възможност да я смените. Все пак помислете дали си струва рискът. Звездите не са много стабилни през този период. Би трябвало да изчакате до пролетните месеци.

В дългосрочните връзки, след известна криза, когато доста са пренебрегвали партньора си, Рибите ще се насладят на нова хармония. Необвързаните ще се съживят, особено през юни, когато ще се пристрашат да излязат с компания и ще си потърсят половинка. Точно тогава започва и продуктивния период, така че дръжте очите си широко отворени и не пропилявайте тази уникална възможност.

На Рибите ще им бъде трудно да постигнат удовлетворение особено след първата половина от 2017 г. Ще успеете да преодолеете трудностите, само ако стискате зъби и се борите с всичко, което застане на пътя ви.Това е особено вярно, когато става дума за кариера ви. Ще се появи сложен и предизвикателен проект. Не се страхувайте от тази възможност, дори и да се уплашите отначало. Тя ще изисква да вложите енергията си, може би дори и за сметка на свободното си време. Ако не знаете какво да правите, винаги можете да поискате съвет от колега или приятел. Те ще се радват да ви помогнат.

2017 година ще приключи много по-спокойно. Рибите ще останат в състояние на равновесие по време на този период. Той е подходящ за инвестиции или дългосрочно планиране. Не позволявайте хармонията да ви приспи. Бъдете нащрек за проблеми с най-близките в семейството ви. Може би някой ще иска да прикрие някаква важна информация. За да научите повече, първо трябва да изградите нужното доверие. Не трябва да забравяте и вашия партньор, въпреки че мислите ви в момента ще са насочени в друга посока. Проявете поне малко инициатива и тогава ще се насладите на взаимна хармония.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА