25 175 4

Секс оргия завърши в болница

Милена Богданова

За участниците във вечерна секс оргия под надслов „Седемте смъртни гряха” събитието завърши в болница. Сбирката, която се е провела в Австралия, е била организирана от 44-годишен наследник на известния в района тютюнев предприемач Трейвърс Бейнън.

По сценарий вечеринката е включвала танци, басейн, летене над вода, фойерверки, както и това, което попада под категорията „18+”. Какво точно е ставало зад високите огради на имението на организатора на събитието не е известно. Това, което се знае, е че той и съпругата му са посрещали оскъдно облечените гости, предимно представители на нежния пол.

Това, което е известно е, че за три часа и половина в имението са пристигнали 7 линейки на „Бърза помощ”. Установените травми са от множество фрактури до ухапвания от екзотични паяци.

След инцидента 44-годишният богат наследник се е затворил в имението си и не желае да коментира случката. Местното население, от своя страна, заля социалните мрежи с възмутителни коментари. Съпругата на Бейнън обаче го защитава като казва, че това е най-добрият съпруг и баща.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • чубака
  Отговор
  1 02:34  10.12.16
  Е.... Са се до смърт
 • СЕКИША
  Отговор
  2 23:37  10.12.16
  Жеглене през козината хахахах!
 • mediator37
  Отговор
  3 08:06  11.12.16
  това е стара новина от преди седмица.
 • СИГОБАРА ИГОТОЧИ
  Отговор
  4 02:41  08.12.17
  ШИБИНГ......ДО ОТКАТ...... Е ТОВА ДА СЕ ЧУВА... ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ А НЕ ВОЙНА MAKE LOVE.....NOT WAR....

Напиши коментар:


Публикувай