1 086 0

Мадона e "Жена на годината" на сп. "Билборд"

Анатоли Стайков

Мадона бе отличена като жена на годината от сп. "Билборд". Докато приемаше наградата на церемония в Ню Йорк, тя заяви, че за нея едно от най-големите предизвикателства е да бъде добра майка, съобщиха ДПА.

"Смятам, че най-голямото ми постижение е всяка вечер да изнасям концерт и да приключа турнето си - каза седемкратната носителка на награди "Грами" пред репортери на червения килим в Ню Йорк. - И да се справям с предизвикателството да бъда майка. За мен винаги е било сериозно предизвикателство да бъда майка и същевременно певица."

58-годишната певица, която има четири деца, през март приключи световното си турне "Rebel Heart", което включваше 82 концерта, докато същевременно водеше съдебна битка с бившия си съпруг Гай Ричи за попечителството над 16-годишния им син Роко. По време на турнето Роко напусна Мадона, за да живее заедно с Ричи в Лондон. На съдебната битка бе сложен край през септември.

Ежегодните награди "Жени в музиката" на сп. "Билборд" се присъждат на жени, които имат значителен принос към музикалната индустрия и са източник на вдъхновение за другите жени.

САЩ


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай