11 Декември, 2016 02:00 1 532 0

Мадона e "Жена на годината" на сп. "Билборд"

  • мадона

Мадона бе отличена като жена на годината от сп. "Билборд". Докато приемаше наградата на церемония в Ню Йорк, тя заяви, че за нея едно от най-големите предизвикателства е да бъде добра майка, съобщиха ДПА.

"Смятам, че най-голямото ми постижение е всяка вечер да изнасям концерт и да приключа турнето си - каза седемкратната носителка на награди "Грами" пред репортери на червения килим в Ню Йорк. - И да се справям с предизвикателството да бъда майка. За мен винаги е било сериозно предизвикателство да бъда майка и същевременно певица."

58-годишната певица, която има четири деца, през март приключи световното си турне "Rebel Heart", което включваше 82 концерта, докато същевременно водеше съдебна битка с бившия си съпруг Гай Ричи за попечителството над 16-годишния им син Роко. По време на турнето Роко напусна Мадона, за да живее заедно с Ричи в Лондон. На съдебната битка бе сложен край през септември.

Ежегодните награди "Жени в музиката" на сп. "Билборд" се присъждат на жени, които имат значителен принос към музикалната индустрия и са източник на вдъхновение за другите жени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА