Last news in Fakti

13 Декември, 2016 00:15 2 394 5

Деми Мур отново сваля млади мъже

  • мур-
  • магуайър-
  • кътчър
Деми Мур отново сваля млади мъже - 1
Снимка: БТА/АР

Деми Мур май най-накрая е разбрала, че повече няма място в живота на бившия си Аштън Кътчър и е решила да продължи напред. 54-годишната актриса, известна с мераците си към значително по-млади мъже, е започнала да ухажва необвързаното си бивше гадже Тоби Магуайър, пише RadarOnline.

1-годишният екранен Човек паяк се раздели със съпругата си тази есен и също е готов за нови подвизи.

„Деми и Тоби имаха кратка страстна афера през 2002, малко преди тя да хлътне по Аштън. Сега и двамата са необвързани и откриха, че искрата помежду им е жива“, разкри източник пред медията.
Други близки на майката на три деца добавиха, че Деми имала специална стратегия как да свали бившия си.

„Деми се свърза с Тоби преди няколко седмици и нещата помежду им се разгорещиха бързо. Тя започна да му припомня колко хубаво им е било заедно и нещата се задълбочиха. Деми е атрактивна и много секси и Тоби е точно нейният тип – по-млад, умен. Тя не иска просто няколко вечери с него, а нещо повече. Тя е доста самотна тези дни и търси някого, с когото да сподели живота си“, издават от кръга ѝ.

Списъкът с „младоци“ на Мур наистина е впечатляващ. След раздялата ѝ с Кътчър през 2011 г., звездата бе свързвана с австралийския гмуркач Уил Ханиган (33), арт търговеца Вито Шнабел (30) и ресторантьора Хару Мортън (35).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да му звънне

    6 0 Отговор
    Аве да звънне на Гришо, тоя бабофил нЕма да я върне и нЕма да й прОсти :)))

    Коментиран от #2

  • 2 Ааа като нищо

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "да му звънне":

    Прав си, гришавата генетика е като на повечето българи - смес от монголци, татари, кавазци, перси и източноевропейци - те обичат такива екзотични животни като на снимката
  • 3 mediator37

    2 0 Отговор
    Те могат да й бъдат синове с тази 20 годишна разлика. Няма лошо, навлязла е в активна педофилска възраст- неизбежен етап от живота на застаряваща красавица, желаеща да си докаже, че може да задържи млад мъж, ерго и тя е млада. Да, ама не.
    Болката по отиващата си младост ...

    Коментиран от #4

  • 4 Посланика

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "mediator37":

    На Деми май акъла така и не и дойде, остана си капризно детенце на 17г
  • 5 Лео

    0 0 Отговор
    Някои хора не остаряват и няма лошо ,че се свързват с по млади а може и да ги привлича ,което разбираемо !