595 0

БТЛ е истински лидер в света на високотехнологичната медицинска апаратура

БТЛ е истински лидер в света на високотехнологичната медицинска апаратура
Милена Богданова

Ежегодно ICAP Bulgariaорганизира официална церемония, за да награди най-добрите фирми, които посредством своите добри практики са се утвърдили не само на българския, но и на световния пазар. Въпреки отчасти нестабилната родна бизнес среда, съществуват компании, които не спират да се развиват, да достигат нови пазари и да променят живота на стотици хора по целия свят. Сред тях се нарежда и БТЛ Индъстрийз – водеща компания в производството и търговията на хай-тек медицинска апаратура.

Не е лесно да пребориш конкуренцията, но упоритостта и непрекъснатото усъвършенстване неизбежно води до успех. А признание за постиженията на БТЛ Индъстрийз бе статуетката True Leader, връчена на официална церемония на 7.12.2016 г., в София, на която присъстваха и изявени публични фигури.Призът бе напълно заслужен именно заради успешната дейност на компанията в над 50 държави по света. Сред достиженията на БТЛ за изминалата година са: увеличено производство на медицинска апаратура от висок клас, увеличаване на приходите, стимулиране на реализацията на млади и талантливи хора, увеличаване броя на служителите, мащабна корпоративна социална отговорност и още много дейности, които отреждат на компанията място сред най-успешните фирми в България.

Водещинацеремонията по връчване на наградитебяхаИвоТанев и ИлиянаИлиева.Всички гости бяха поканени на изискана гала вечеря, на която имаха възможност да обменят контакти и опит, както и да споделят впечатленията си от бизнес практиките в България и чужбина.Напиши коментар:


Публикувай