Last news in Fakti

13 Декември, 2016 09:06 1 320 0

Учителка се нуждае спешно от трансплантация на бъбрек

  • ивелина николчева-
  • бъбрек-
  • операция-
  • трансплантация

Преди 4 години лекарите съобщават на Ивелина,която е преподавател в столичното 42 -ро училище, че страда от хронична бъбречна недостатъчност

Учителка се нуждае спешно от трансплантация на бъбрек - 1

35-годишната Ивелина Николчева се нуждае спешно от трансплантация на бъбрек. За операцията са необходими 30 000 долара. Сума, която е непосилна за семейството. В нейна подкрепа на 20 и на 21 декември ще има благотворителен концерт. Събраните средства ще бъдат дарени на младата жена.

Преди 4 години лекарите съобщават на Ивелина,която е преподавател в столичното 42 -ро училище, че страда от хронична бъбречна недостатъчност. Тя продължила да работи, в началото се лекува с медикаменти. Болестта обаче започва да се развива много бързо и се налага спешно да й бъде направена операция.

Най-коварното е, че симптоми за заболяването почти липсват.

Приятели и познати се включват в събирането на средства, разказва Ивелина. Но най-изненадващият жест идва от учениците и колегите й от 42-о основно училище "Хаджи Димитър" - те организират за нея благотворителен коледен концерт.

Всеки, който иска да помогне, може да го направи на дарителската сметка:

IBAN: BG87UNCR70001522792386

BIC: UNCRBGSF


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА