1 194 0

5 якета, които трябва да има всяка жена

Венелина Маринова
В гардероба на всяка жена трябва да присъстват няколко връхни дрехи. Вижте кои от тях са незаменими, според iwoman.bg:

Дънково яке, което може да комбинирате с всичко

То се съчетава идеално с панталон, рокля или полa, добавяйки небрежност към флоралните мотиви и нежни детайли. Дънковото яке се изплаща още след първия сезон. Ще го носите през всички сезони, като зимата може да го облечете под топло палто.

Тренч

Бежовият тренч е нещо, което със сигурност трябва да притежавате. През седмицата го комбинирайте с бизнес тоалетите си, а през уикенда го съчетайте с дънки за комфорт. Тази визия е вечна и никога няма да ви предаде.

Блейзер

Говорейки за класика - перфектно скроеният втален блейзър е много практичен. През деня може да го носите с панталон или пола за по-бизнес излъчване, вечер може да го комбинирате със секси рокля, а през уикенда с дънки и пуловер за небрежна визия.

Моторджийско яке, което ви кара да се чувствате като лошо момиче

Ако си мислите, че това яке добавя прекалена грубоватост, черната кожата не е единственият ви вариант. По-деликатни материи като велур и неутрални цветове могат да омекотят визията ви.

Отличаващо се яке/палто

Влюбвате се от пръв поглед в едно палто - знаете, че не може да го носите всеки ден, но въпреки това не може да го оставите в магазина. То придава уникалност към визията ви, затова е задължително да имате поне едно такова в гардероба си.Напиши коментар:


Публикувай