1 136 0

Най-скъпият подарък

Венелина Маринова

"Представете си един подарък, не твърде голям - с размера на топка за голф. Той ще направи невероятни неща за вас - ще събере цялото ви семейство заедно, ще се чувствате обичани и ценени, както никога досега, и ще се свържете отново с приятели и познати, които не сте чували от години. И след като го получите, ще имате и два месеца ваканция, през която няма да правите абсолютно нищо. Ще ядете само деликатеси. Цветя ще пристигат с камиони. Хората ще ви казват, "Изглеждаш чудесно. Да не си се подложила на пластична операция?"

Сигурно вече се чудите откъде може да се сдобиете с него. Дали Amazon го имат? Има ли логото на Apple върху него? Има ли списък на чакащи?"

Стейси Крамър разказва за TED своята вълнуваща, лична, 3-минутна притча, която показва как едно нежелано преживяване - плашещо, травматично и скъпо - може да се окаже безценен подарък.

Вижте видеото (може да заредите субтитри на български език от иконката долу вдясно, който се визуализира след стартиране на видеото):Напиши коментар:


Публикувай