3 447 0

Вашият хороскоп за днес, 16.12.2016 г.

Венелина Маринова

Стрелец
Днес се възползвайте от благоприятните шансове в професионалната сфера, защото само така ще успеете да реализирате жадуваните от вас още от миналото значими промени в служебен план. В любовта не започвайте взаимоотношения, за които реално не сте все още подготвени.

Козирог
Днес е напълно възможно мнозина от вас да се опитват да изживеят интензивно щастие в емоционален план. В случай, че не се чувствате удовлетворени е напълно възможно да се впуснете в преследването на професионални цели, които обаче по никакъв начин няма да заместят истинските ви потребности.

Водолей
Днес се предпазвайте от загуби, защото едва ли ще имат благоприятен ефект върху устойчивостта ви в професионален, материален или личен план. Мнозина от вас ще извадят на преден план амбициозните си проекти, което може да ви направи желани делови партньори.

Риби
Днес организирайте по правилен начин служебните си ангажименти, за да имате достатъчно време да свършите всичко в срок. Ще спечелите по някакъв начин от съществуващата си връзка с интимната си половинка, това може да означава ново общо начало и за двама ви в делови аспект.

Овен
Денят ще е от голямо значение за родените под този зодиакален знак, тъй като на мнозина от вас ще им се наложи да вземат решения, които ще са важни за бъдещето ви в професионалната сфера. Деловите въпроси, които разрешите на този етап от време, няма да ви създават грижи в настоящ или бъдещ момент.

Телец
Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще имат разнообразни интереси в професионалната сфера. Стремете се към равновесие във финансов план, защото само така можете да постигнете нужното ви спокойствие.

Близнаци
Денят ще ви бъде доста натоварен. Опитайте се да премахвате трудностите причинени от други, но чрез дипломатичен подход. Не налагайте мнението си над околните, защото едва ли думите ви ще бъдат тълкувани по начина, по който на вас ви се иска.

Рак
Днес натовареността ви в професионалната сфера и постигането на положителни резултати в службата ще зависят изцяло от усилията и времето, което отделяте в тази посока. Опитайте се да си наложите самодисциплина, ако искате да не сте често критикувани от страна на началници и делови партньори.

Лъв
Днес кариерата ви ще има доминираща роля в живота ви. Мнозина от вас ще се стремят към осъществяването на далечни пътувания, което ще ви помогне да поставите професионалната си реализация на изцяло нова основа. Нетърпението и липсата на ритъм на живот може да ви направи апатични.

Дева
Днес започнатите от вас промени на работното място ще са с положително развитие, което и ще ви даде така необходимото спокойствие в материалната сфера. Умело ще се предпазвате от опитите на външни лица да ви направят уязвими. Вечерта ще бъдете център на внимание.

Везни
Днес извършените от вас промени на работното място може да са с положителен ефект, но може да има и негативни за вас последици, особено в материалната област. Очакват ви много пречки и безпокойства, така че не подценявайте сигналите дадени ви от съдбата или от ваши доброжелатели.

Скорпион
Денят ще подложи на изпитание вашата устойчивост в емоционално отношение. Стремете се да не се подавате на манипулациите на делови партньори или колеги. Взимайте разумни решения, защото само така ще превърнете негативните аспекти в предимства, особено когато става въпрос за работа.Напиши коментар:


Публикувай