16 Декември, 2016 00:09 3 076 2

Новото видео на Мария Грънчарова (Видео)

  • мария грънчарова-
  • видео-
  • безкрайност

Видеоклипът е заснет към песента ”Безкрайност“

Новото видео на Мария Грънчарова (Видео) - 1

Мария Грънчарова представя ново видео към песента “Безкрайност”. Парчето вече се върти в музикалния радио ефир. Завладяващата музика е дело на Мага, а текстът е лично откровение на Мария. Самата тя споделя, че тази песен е много знакова за нейния живот.

Видеоклипът към песента е заснет в края на лятото в местността Шкорпиловци. Култовата за много любители на дивите плажове и екстремните спортове местност е най-дългата и широка плажна ивица на Българското Черноморие.

Концепцията около която се обединява екипът на режисьора Димитър Дачев, е да покаже двете крайни състояния на сила и уязвимост в главната героиня.

Новото видео на Мария Грънчарова (Видео)

Артистичен дебют в новия клип на Мария Грънчарова прави и деветгодишната Вера Богданова, възпитаник на театралната школа на Ицко Финци. Мария и Вера пресъздават чрез персонажите си състоянието, в което се опитваш да погледнеш на сегашното си аз през собствените си детски очи. Снимките продължават два дни без прекъсване, защото естествената светлина в различните часове от денонощието кореспондира по специфичен начин с емоциите на героинята.

Дачев освен режисьор и оператор на видеото е фотограф и кинематографист, който работи за холандски продукции, но е познат на българските зрители от съвместната си работа с Мариета Ценова. Арт директор на продукцията е Стела Костова. Въздушните сцени са дело на Николай Нейчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Надървени въглища

    0 1 Отговор
    Марче Грънчрова,не сме началото на 90-те години душко, тайминга ти ужасно закъсня.
  • 2 Грую

    0 0 Отговор
    Колко ножки одялках навремето като ученик с представата за тая хубавата Мария....даже по едно време си бях понижил успеха с около една единица!