4 741 4

Ползи и техники за мокри сънища

Венелина Маринова

Еротичните сънища имат специално място в съзнанието ни и крият своите ползи - например намаляване на психологическото и сексуалното напрежение, пише woman.hotnews.bg.

Има специални техники, които могат да предизвикат еротичните картини, докато спим. Но учени от Хонконг предлагат този лесен начин - да спите по корем. В експеримента им участват 670 студенти. И резултатите от техните проучвания показват, че е по-вероятно да сънуваме еротични сънища, ако спим по корем.

"Когато човек спи с лицето към възглавницата, не получава достатъчно въздух. Затрудненото дишане наподобява това по време на секс, което заблуждава мозъка, докато спим. Затова еротичните образи се появяват най-често, когато заспиваме по корем", обясняват експертите.

Статистиката показва, че 10% от всички сънища, които сънуваме през целия си живот имат сексуален характер. Жените сънуват еротични неща около пет пъти месечно, като партньорите им в нереалния секс най-често са истинските им половинки. За разлика от тях в сънищата си мъжете правят секс по-често с непознати жени.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • бббббб
  Отговор
  1 07:35  16.12.16
  Мале Вениии разсъниме!
 • самодива
  Отговор
  2 09:13  16.12.16
  май-май жените са прецакани - сънуват собствените си мъже!?!

  Коментиран от #3

 • Чоко
  Отговор
  3 11:38  16.12.16

  До коментар #2 от "самодива":

  Аз съм авторитетен дебелобузест мачо. Не вярвам някоя да ме сънува, но ми е любопитно има ли такава, която ме пцува? ЪЪЪ? И понеже съм хазартен тип, все не успявам да спестя за нова кола и карам таралясник. само садомазохистка би си падала по мен в сънищата. Но поне ми е любопитно, дали ме пцува някоя? Една софиянка все казва, че ме обичала, ала не вервам - прекалено е вкопчана във вещите - ако ме блъсне кола няма да дойде да ме прибере. Аве вие жените сте чудо - все розови сънища имате? Аз сънувам атомни бомби. как падат от небето и всички теленорцзи, политици и останалата пасмина тук става на пепел. Ала нема? И Господ ни мрази тук. Ще емигрирам и това е. само да довърша оградата на село и оставям ключовете на тати и драсквам на някой южен остров. Там само щес е пека и ще смъркамч кокосови орехи. Ако не попадна на Варановия остров...тогава белите акули ще са ми мечта в морето....
 • писна ми от секса ви
  Отговор
  4 15:53  17.12.16
  писна ми от секса ви

Напиши коментар:


Публикувай