Last news in Fakti

17 Декември, 2016 00:30 3 009 0

Как да си изплетем сами шал

  • шал-
  • плетен

Ако си мислите, че плетенето на шалове е работа на баба ви, помислете си пак, след като видите това видео:

Ние тотално променихме отношението си към него, а повярвайте – не сме най-големите му фенове. Не за друго, а по простата причина, че отнема страшно много време, пише beu.bg.

Е, да, де, но сега се оказа, че всяка мацка може да си спретне един страхотен шал само за 30 минути! Това става с помощта на специална техника за едра плетка. Спокойно, тя не включва никакви куки, така че няма опасност да си извадите очите!

Всичко, което ви е необходимо, са двете ви ръце, дъъъълга и дебела прежда и това видео, което ще ви покаже нагледно как да действате.

Ако решите да се отдадете на ръкоделие, ще получите ефектен кръгъл шал, който не само ще ви топли през есента и зимата, но и ще направи визията ви по-стилна.

Той стои прекрасно както с палто, така и с есенно яке, пуловерче или жилетка. А в съчетание с подходяща шапка, ще ви направи неотразими!

А и какво са 30 минути в името на модата и красотата, нали?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА