Last news in Fakti

18 Декември, 2016 00:46 1 835 1

Полицаи спасиха жена, тя се оказа манекен

  • полицаи-
  • жена-
  • манекен-
  • автомобил

Куриозен случай в американския град Хъдсън

Полицаи спасиха жена, тя се оказа манекен - 1
Снимка: Hudson police

Полицейски екип в американския град Хъдсън се притече на помощ на възрастна жена, която впоследствие се оказа... манекен, предава местното издание "Таймс Юниън".

Властите получили сигнал от силно притеснен гражданин, който им съобщил, че е видял "замръзнала до смърт" старица в паркиран пред сградата на кметството автомобил. Униформените веднага се притекли на помощ и видяли как жената седи неподвижно на предната седалка с маска за кислород. Те разбили прозорец на колата, отворили вратата и тогава открили, че това не е живо същество.

Малко след това пристигнал и собственика на колата, който се оказал мениджър на компания, произвеждаща реалистични манекени за медицински тренировки. От време на време той возел куклата в личния си автомобил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Другия път ще я вози в затворен пикап. Сега се е отървал само със счупено стъкло.