18 Декември, 2016 07:00 2 282 0

Вашият хороскоп за днес, 18.12.2016 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • лъв

Стрелец
Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции, защото ще намерите време за интимната си половика. Концентрирайте се върху същественото и изненадайте любимия си човек. Опитайте се да си отговорите на въпроса, за това какво ви липсва не само на вас самите, а и на човека отсреща.

Козирог
Потърсете контакти с приятелите си през този ден. Така ще може да се позабавлявате и да разведрите ежедневието си от натоварената седмица, през която сте преминали. Приятна изненада от интимната ви половинка.

Водолей
Още от началото на деня ще изникнат много неочаквани ангажименти. Ако се организирате ще можете да се справите блестящо с всичко и ще ви остане време за почивка, разговори и приятни емоции с ваши близки и приятели.

Риби
Днес ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си чрез интересни разговори. Починете си, защото ви очаква интензивна седмица.

Овен
Не замисляйте грандиозни промени в дома си през този ден, работата няма да ви спори. Организирайте среща с приятели вечерта. Така ще може да се позабавлявате и да разведрите ежедневието си от натоварената седмица, през която сте преминали.

Телец
Днес се отдайте на забавления, които така дълго сте бленували да осъществите. Сега е момента да яхнете вълната и да почувствате прилива на адреналин в тялото си. Само вие знаете как точно става това, затова действайте.

Близнаци
Разходки и спорт през този ден ще се отразят изключително полезно на здравето ви. Сега е моментът да излезете навън и да се забавлявате, да се срещнете с приятели или да се отдадете на любимо хоби.

Рак
Днес ще се радвате на енергия и жизненост, които отдавна не сте изпитвали. След добре свършената работа през изминалата седмица ще имате възможност да се отпуснете и да се забавлявате. Не се срамувайте да бъдете чувствително. Това ви прави по-специални.

Лъв
Днес направете нещо нови и различно. Емоциите ви са върхови и сте готови за нови преживявания. Единственото нещо, което може да ви попречи е вашето рационално мислене и защитните ви механизми, които се задействат точно тогава, когато става най-вълнуващо.

Дева
Мислите ви са ясни и си пасват точно с плановете ви за един великолепен почивен ден. Тайната е да изразявате свободно емоциите си. Преследвайте смело това, което искате. Достатъчно време сте отделили през седмицата за планове, затова сега действайте.

Везни
Днес ще ви бъде трудно да вземате решения, защото всички възможности ще ви се струват подходящи. От една страна ви се иска да останете вкъщи и да се отдадете на творчески проекти, но от друга ви се иска да излезете с приятели И в двата случая ще имате приятни емоции.

Скорпион
Оставете грижите настрана. Забавлявайте се без да мислите какво ще кажат другите за вас. Всяко едно действие, което е в съгласие с вашите убеждения и вярвания е много по-ползотворно, от това да не правите нищо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА