3 679 4

Как да правите страхотен секс в банята

Венелина Маринова
Да правиш секс под душа винаги звучи по-приятно, отколкото всъщност може да бъде. Ако внимаваш, преживяването би могло да е сред най-горещите ти досега, пише blitz.bg.

Температурата на водата

Да, водата трябва да гореща, но не прекалено. На всеки човек му е приятна различна температура на водата, и ако искаш сексът да не се превърне в разправия за това кой да контролира колко точно топла да е, разберете се предварително как да я настроите.

Вратите

Внимавай със стъклените врати и прегради в банята. Целта е двамата да правите секс, а не да се нараните с някое стъкло.

Подхлъзването

Сложи някаква гумена постелка на пода под душа, за да избегнеш подхлъзване и неприятно падане в мократа баня.

Въртете се

Проблемът със секса под душа е, че единият винаги е повече под струята на душа от другия. Сменяйте позициите, защото в противен случай единият ще трепери от студ, а другият постоянно ще трябва да бъде със затворени очи, за да избегне влизане на вода в тях. За да не мръзне никой от вас, преди да влезете под душа, пуснете малко гореща вода да затопли банята предварително.

Използвайте душ-гела внимателно

Колкото е да е приятно усещането да си поиграете с душ-гела и да се изкъпете един-друг по време на любовната игра, внимавайте с количеството, което използвате, за да не се подхлъзнете и да приключите с падане на пода.

Използвай разумно количество лубрикант

Водата изсушава и може да направи проникването твърде болезнено и трудно. Ако изпитвате затруднения дори и с лубрикант, опитайте орален секс под душа и пропуснете проникването.

Не изпускайте сапуна

Не заради друго, но ако го направите, подхлъзването на него е много вероятно.

Заключвайте вратата на банята

Много е вероятно някое от децата, или майка ти и баща ти да решат да видят какви са тези странни звуци, идващи от банята. Затова винаги заключвай вратата! Ако някой влезе изненадващо в банята, докато вие правите секс, това ще е по-страстоубиващо дори и от приплъзналата се случайно врата на душ-кабината.



Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Др Гиньо Кологов
  Отговор
  1 00:54  22.12.16
  "Не изпускайте сапуна" Не сте права, точно със изпускането на сапуна започва всичко ! А Слави Трифонов, като не прави секс пак се преби в банята, така че девойче вместо да разсъждавате по темата отивайте да се къпете, изпускайте небрежно сапуна и чакайте любезния лос - Пук! ;)
 • YAMAHA
  Отговор
  2 11:17  22.12.16
  Каде е ббббббб той много е мераклия да е в банята с Венито когато изпусне сапуна и да проникне нея?
 • Пушек
  Отговор
  3 11:22  22.12.16
  Мдааа
 • ЪЯИ
  Отговор
  4 12:48  23.12.16
  Защо традиционния сапун в Турция е с дупка, връвчица и синьо мънисто? С дупка и връвчица е за да не се изпуска в банята! А мънистото е за късмет - ако все пак го изпуснеш - Аллах да те пази!

Напиши коментар:


Публикувай