2 308 2

От какво трябва да се откажете през 2017 г.

Венелина Маринова

Вижте тези 17 убеждения, от които трябва да се откажеш през 2017-та година, според dama.bg:

1. Откажи се от убеждението, че трябва да намериш всички отговори на всички въпроси още сега. Откажи се от убеждението, че всичко трябва да ти е ясно.

Живей и импровизирай.

2. Откажи се от убеждението, че хората са или добри, или лоши. Откажи се от убеждението, че светът е черно-бял.

Приеми, че истината е в нюансите.

3. Откажи се от убеждението, че трябва да промениш тялото си. Откажи се от убеждението, че трябва да промениш себе си.

Научи се да се обичаш.

4. Откажи се от убеждението, че има хора, които не заслужават прошката ти. Откажи се от убеждението, че има грешки, за които не можеш да СИ простиш.

Разбери, че да простиш значи да продължиш да живееш.

5. Откажи се от убеждението, че можеш да променяш хората. Откажи се от убеждението, че знаеш по-добре от другите кое е най-доброто за тях.

Остави всеки да чертае сам пътя си, докато ти чертаеш своя.

6. Откажи се от убеждението, че трябва да постъпваш правилно през цялото време. Откажи се от убеждението, че можеш да предвидиш всяка своя стъпка.

Импровизирай смело – живей смело.

7. Откажи се от убеждението, че е твърде късно да промениш живота си. Откажи се от убеждението, че е твърде късно да постигнеш мечтите си.

Никога не е късно да бъдеш този, който можеш да бъдеш.

8. Откажи се от убеждението, че нямаш силата на промениш света. Откажи се от убеждението, че действията ти нямат значение.

Ти притежаваш всичко, което е нужно, за да промениш света около себе си, просто започни... със себе си.

9. Откажи се от убеждението, че страхът ти е по-силен от теб. Откажи се от убеждението, че не можеш да контролираш негативните си емоции.

Ти си господар на чувствата си – просто си го забравил.

10. Откажи се от убеждението, че можеш да бъдеш перфектен. Откажи се от убеждението, че съществува перфектност.

Животът е в неперфектните неща, защото те са нещата, които се развиват.

11. Откажи се от убеждението, че миналото винаги ще те преследва. Откажи се от убеждението, че скелетите в гардероба ти винаги ще бъдат с теб.

Освободи душата си и погледни напред, към бъдещето си.

12. Откажи се от убеждението, че трябва да си като всички. Откажи се от убеждението, че трябва да търсиш разбиране и одобрение от всички.

Да си като всички значи да не си като себе си.

13. Откажи се от убеждението, че заслужаваш да се порицаваш за недостатъците си. Откажи се от убеждението, че трябва да си строг към себе си.

Любовта към другите започва с любовта към себе си.

14. Откажи се от убеждението, че трябва да свършиш със задълженията си, за да си позволиш да се отдадеш на нещата, които ти доставят удоволствие. Откажи се от убеждението, че трябва да отлагаш живота си.

Живей днес, а не утре.

15. Откажи се от убеждението, че трябва да оползотворяваш максимално времето си. Откажи се от убеждението, че непрекъснато трябва да си зает с нещо.

Остави си време за релаксация и медитация, време за дишане и усещане, време за връщане към теб самия...

16. Откажи се от убеждението, че трябва да бъдеш в добри отношения с всички. Откажи се от убеждението, че можеш да бъдеш приятел с всички.

Не е важно колко приятели имаш, а колко от тях са истински.

17. Откажи се от убеждението, че трябва да се вслушваш в съветите на другите. Откажи се от убеждението, че трябва да се съобразявяш с другите.

Слушай гласа на сърцето си – той е най-добрият ти съветник.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Стоян
  Отговор
  1 15:04  21.12.16
  Слушай гласа на сърцето си – той е най-добрият ти съветник. Послушах го.Вени обичам те.
 • нечовек
  Отговор
  2 23:11  21.12.16
  Аз пък ще се откажа, от човешкият живот. Тук сред вас човеците има много неправди. Търпите еврейската пасмина да узурпира постовете, институции, оператори, банки, да притежава залежите уж държавна собственност, а ги подарявате на еврейчетата от държавни постове, както и да манипулира вреди краде безнаказано от столетия? Аз обаче не желая повече да съм слуга на тия паразитчета, лукави. Отричам се от човешкият живот, от човешкият прототип и настоявам да дойде унищожителят и да заличи тая лукава крадлива сган до корен! И ни един да се не спаси ни с кораб ни по друг начин! Амин! Защото и една неправда да цари в живота, а те са много, то живота няма смисъл! затова по-добре свободен и щастлив, отколкото да търпя неправди! А вие от каквото щете се отказвайте! Тия общи лафчета не се прилагат лесно в света на лукавците зверове. затова и няма как са се случат. Как да се обичаш, когато постоянно те рекетират и тормозят и убиват лукави паразити? Невъзможно! Да започва "Краят на света" и нека стане факт! Амин! Няма зверове, няма проблеми! Аз давам личен пример...Сбогом! започвам със солна киселина пък каквото стане.... Ако днес не стане, утре ще повторя и така, докато се спася от вас тука. Вие оплескахте живота. Затова и не си струва да се живее сред вас.

Напиши коментар:


Публикувай