812 0

Мадона тества децата си за наркотици

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Да живееш с Мадона не е никак лесно. 58-годишната певица е много взискателна не само в работата си, а и в личен план и това от първа ръка знаят децата ѝ, които в момента са подложени на голямо напрежение.

Причината е, че откакто синът на Мадж – Роко, бе арестуван заради притежание и употреба на марихуана през септември, тя буквално е откачила.

„Сърцето на Мадона бе разбито след случилото се и тя е твърдо решена да не позволява наркотици да присъстват в живота на останалите ѝ деца и в дома ѝ. Тя обмисля да пуска тестове за наркотици на всичките си наследници поне веднъж месечно или седмично. И тъй като те живеят под нейния покрив, ще се съобразяват с нейните правила“, разкри източник пред RadarOnline.

Доскоро Мадона и бившият ѝ съпруг и татко на 16-годишния Роко Гай Ричи водиха тежка съдебна битка за попечителството му. Спечели я режисьорът и тийнейджърът живее при него в Лондон. Поп кралицата в момента се грижи за осиновените от нея Дейвид (11) и Мърси (10). Най-голямото дете на звездата е 20-годишната Лурдес.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай